Demisie din AUR. O senatoare a anunțat cu lacrimi în ochi că părăsește partidul: ”Cea mai grea decizie din viaţa mea” VIDEO

Joi, 01 Septembrie 2022, ora 17:52 6111 citiri
Soțul Evdochiei Aelenei a plecat din AUR în martie, în urma unui conflict cu George Simion FOTO captură video

Senatoarea Evdochia Aelenei și-a anunțat joi, 1 septembrie, demisia din AUR.

Fără a preciza motivele deciziei sale, în timpul discursului din plenul Senatului, ea izbucnit în plâns.

”Îmi anunţ demisia din partidul AUR şi, implicit, din grupul parlamentar. Îmi pare rău! Cred că a fost cea mai grea decizie din viaţa mea. Mulţumesc”, a spus Aelenei. (momentul, la 1:51:49)

Soțul senatoarei, fostul deputat AUR Dănuț Aelenei, în conflict cu George Simion

Dănuț Aelenei a demisionat din AUR în martie, la scurt timp după ce George Simion a fost ales președinte unic al partidului, funcție pentru care a candidat și el. Simion a primit 784 de voturi, iar fostul deputat, 38.

Nemulțumit de rezultat, Dănuț Aelenei a decis atunci să activeze ca neafiliat, anunțând că a fost amenințat că ”va fi călcat cu mașina”.

”Nu poţi să conduci o ţară, domnule Simion, dacă în interiorul partidului tău faci lucruri ilegale şi nestatutare. La Constanţa există un număr de 18 înregistrări luate în mod ilegal parlamentarilor AUR, înregistrări transmise, tolerate şi folosite împotriva mea tocmai de conducerea de partid. (…)

În ultimele zile am fost ameninţat verbal că o să fiu călcat de o maşină, dar nu pot demonstra acest lucru. Chiar astăzi asupra mea şi soţiei a avut loc o încercare de atentat pentru care am dovezi.

Drept urmare, în calitate de demnitar român, cer protecţia instituţiilor de specialitate pentru mine şi familia mea, într-un interval de 24 de ore. (…) Din acest moment, îmi voi desfăşura activitatea ca deputat neafiliat în Circumscripţia electorală nr. 14 Constanţa”, a declarat, în plenul Camerei Deputaţilor, Aelenei.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii