Cum poți avea o casă ca în povești de Crăciun. Cele mai spectaculoase decorațiuni pe care să le alegi anul acesta

Duminica, 04 Decembrie 2022, ora 03:30
2599 citiri
Cum poți avea o casă ca în povești de Crăciun. Cele mai spectaculoase decorațiuni pe care să le alegi anul acesta
Decorarea locuinței este o adevărată sărbătoare FOTO: Unsplash.com

Decorarea locuinței este o adevărată sărbătoare, reprezintă totodată un prilej perfect de a petrece momente frumoase împreună cu familia.

Poți opta pentru decorațiuni luminoase, ornamente pentru a obține un decor feeric: brazi în miniatură, globuri, fundițe, suporturi pentru lumânări, figurine, fețe de masă tematice, clopoței, îngerași și multe altele.

Cele mai frumoase decorațiuni de Crăciun

Crăciunul este cel mai potrivit moment pentru a decora casa, atât la interior cât și la exterior. Momente magice în care lumina este vedetă, este emanată din mai multe surse.

Totul strălucește, totul este plin de lumină și de culoare, bradul de Crăciun este vedetă. Numeroși sunt cei care caută decorațiuni de Crăciun, decorațiuni originale, pentru a ieși în evidență și pentru a-și impresiona invitații. Decorațiunile de Crăciun nu lipsesc din magazine. Folosește-ți imaginația pentru a-ți sublima casa.

Decor tradițional de Crăciun

Dacă dorești să creezi un decor tradițional de Crăciun, o atmosferă clasică, exact ca aceea de care îți aminteai atunci când erai copil, nu trebuie decât să alegi decorațiunile perfecte în culori precum roșu sau verde.

De la ghirlande la globuri și lumini colorate, la ciorapii roșii agățați de șemineu, ai la dispoziție o varietate foarte mare de decorațiuni din care poți alege tot ce îți trebuie pentru Crăciun în stil tradițional.

Decor original de Crăciun

În ultimii ani, decorațiunile de Crăciun în culori deschise și în tonuri pastelate sunt preferate pentru crearea unor decoruri originale. Acestea combină sobrietatea și festivitatea, creând o atmosferă deosebită pe care nu ai cum să nu o apreciezi și să o iubești.

Decor natural de Crăciun

Crăciunul este despre cadouri, despre specialități de mâncare, despre a împărtăși cu ceilalți, despre bradul de Crăciun și alte detalii care pot transforma atmosfera într-una deosebită.

Poți crea un decor 100% natural dacă alegi nu numai culoarea potrivită, ci și decorațiunile potrivite. Alege vedeta decorului: un brad natural care poate crea atmosfera perfectă, conuri din lemn natural pe care le poți presăra cu argintiu sau alb pentru un efect natural, sfeșnice cu lumânări în culori naturale. Preferă verdele pentru a decora interiorul și alege și elemente de decor care pot crea o atmosferă naturală în exterior, într-o atmosferă albă și înghetață.

Decorațiunile minimaliste

Fie alegi decorațiuni suspendabile fie decorațiuni fixe, cele din sticlă ne duc cu gândul la copilăria noastră. Dar te-ai gândit ca în acest an să încerci ceva nou?

Decorațiunile din metal, spre exemplu reprezintă noul trend în materie de decorațiuni de Crăciun și conferă o notă elegantă oricărui spațiu pe care îl alegi pentru a fi împodobit. Acestea vin cu un avantaj deloc de neglijat, nu se sparg niciodată.

Cum poți decora bradul de Crăciun

Fie că optezi pentru un brad mare, natural, fie preferi un brad artificial, vei avea nevoie de cele mai frumoase decorațiuni pentru a-l sublima.

Globuri, lumini led, figurină Moș Crăciun, ghirlande luminoase, opțiunile nu lipsesc. Dacă vechile globuri de Crăciun te plictisesc le poți recicla. Le poți revopsi sau poți lipi ceva pe ele.

Perne și pături speciale pentru Crăciun

Pe lângă corpuri de iluminat, casa mai poate fi decorată cu perne și pături cu motive de Crăciun. Cu toții ne dorim un Crăciun călduros. Toate elementele trebuie să își aducă contribuția la obținerea unui decor original, de la lenjeria de pat la perne și pături.

Alege perne de culoare roșie pe care să le așezi pe canapea sau pe pat. O pătură moale, cu franjuri, cu motive specifice de Crăciun este binevenită, indiferent de tema aleasă.

Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#decoratiuni, #craciun, #brad Craciun, #ornamente , #Craciun