Mesajul lui Putin la moartea reginei Elisabeta a II-a: ”S-a bucurat pe bună dreptate de dragostea şi respectul supuşilor săi”

Joi, 08 Septembrie 2022, ora 23:41 5759 citiri
Președintele Rusiei, Vladimir Putin FOTO Hepta

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a transmis joi, 8 septembrie, condoleanţe Regatului Unit pentru ”pierderea ireparabilă” a reginei Elisabeta a II-a, care a murit în cursul serii, la vârsta de 96 de ani, au relatat agenţiile de presă ruse, citate de Reuters.

Într-un mesaj către noul rege, Charles al III-lea, Putin a declarat că regina ”s-a bucurat pe bună dreptate de dragostea şi respectul supuşilor săi, precum şi de autoritate pe scena internaţională”.

”Vă doresc curaj şi puterea de a îndura în faţa acestei pierderi grele şi ireparabile. Permiteţi-mi să vă transmit sincere condoleanţe şi sprijin către membrii familiei regale şi către întregul popor al Marii Britanii”, a mai transmis liderul de la Kremlin.

Regina Elisabeta a II-a a murit joi, la vârsta de 96 de ani, înconjurată de membrii familiei, care au sosit la reşedinţa din Scoţia după ce medicii suveranului britanic îşi exprimaseră îngrijorarea pentru starea sa de sănătate.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com