Motivul pentru care fanii lui Atletico Madrid și-au fluierat proprii fotbaliști, ieșiți campioni mondiali

Vineri, 30 Decembrie 2022, ora 18:17
4283 citiri
Motivul pentru care fanii lui Atletico Madrid și-au fluierat proprii fotbaliști, ieșiți campioni mondiali
Rodrigo De Paul a fost fluierat de fani FOTO Facebook

La victoria echipei Atlético Madrid cu Elche de joi (2-0), trei campioni mondiali argentinieni au revenit pe Wanda Metropolitano. Rodrigo De Paul, Nahuel Molina şi Angel Correa s-au prezentat astfel în faţa fanilor, cu medaliile la gât, pentru a fi aplaudaţi de suporteri.

Cei trei jucători au fost rapid dezamăgiţi când crainicul stadionului le-a anunţat numele. Dacă Angel Correa a fost scutit, fanii au fluierat când De Paul şi Molina au fost introduşi. Fluierăturile au continuat când jucătorii au înaintat pe gazon, zâmbind, vizibil forţaţi să-şi aplaude suporterii.

Huiduielile au contrastat cu ovaţiile şi cântecele rezervate lui Antoine Griezmann, pasator decisiv la meciul de joi.

Potrivit Marca, fanii îi acuză pe Molina şi De Paul, doi titulari cu Albiceleste, pentru lipsa lor de angajament. „Publicul nu îi poate ierta pentru nivelul mult mai scăzut pe care îl au la Atlético în comparaţie cu Argentina”, explică publicaţia spaniolă.

Transferat pentru aproximativ 20 de milioane de euro în această vară, Molina nu a reuşit să se impună la Colchoneros. Foarte ofensiv la Udinese - este fundaşul care a marcat cel mai mult în Europa în sezonul 2021-2022 -dar încă nu a fost decisiv în Spania.

În ciuda faptului că a fost folosit des, încă nu l-a convins pe deplin pe Diego Simeone. Înainte de pauza pentru Cupa Mondială, el fusese chiar înlocuit în minutul 30 cu Mallorca, după un start dezastruos de meci.

Situaţia este puţin diferită pentru De Paul. Cu evoluţii foarte bune anul trecut, mijlocaşul are mai multe probleme în acest sezon. Deşi rămâne titular obişnuit, de multe ori este înlocuit după o oră şi a jucat doar 674 de minute din cele 1350 posibile în La Liga.

Mai presus de toate, suporterii îl reproşează lipsa de angajament faţă de club. În timp ce întoarcerea sa în Spania a fost întârziată, oficial din cauza durerilor de gambă, el a apărut la televiziunea argentiniană purtând-o pe umeri iubita sa, cântăreaţa Tini, în timpul unui concert.

În octombrie, argentinianul avusese o altă poveste de acest gen. Lăsat de Atlético pentru a merge la căpătâiul tatălui său grav bolnav, fotografii cu el şi Tini dansând la un festival din Miami şi relaxându-se pe plajă au apărut pe reţelele de socializare. O trădare pentru publicul Wanda Metropolitano, care încă nu l-a iertat. Şi nu pare dispus să facă asta, scrie lequipe.fr.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

FC Barcelona eliminată, Atletico Madrid calificată! Toate calculele pentru Cupa Mondială din 2025
FC Barcelona eliminată, Atletico Madrid calificată! Toate calculele pentru Cupa Mondială din 2025
Înfrângerea şi eliminarea echipei FC Barcelona din Liga Campionilor, marţi seara, garantează calificarea formaţiei Atletico Madrid pentru noua Cupă Mondială a Cluburilor FIFA, care va...
Situație incertă în cariera lui Andy Murray
Situație incertă în cariera lui Andy Murray
Tenismanul britanic Andy Murray nu va suferi o intervenţie chirurgicală din cauza accidentării lui gleznă, în timp ce recuperarea lui progresează, deşi momentul revenirii lui la turnee este...
#De Paul, #fluieraturi, #argentinieni, #Atletico Madrid, #fani, #probleme , #stiri fotbal