Ce spune David Popovici despre timpul celebrului Michael Phelps, pe care nu l-a doborât

Marti, 16 August 2022, ora 08:13 6899 citiri
David Popovici e campion european și mondial FOTO facebook

La două zile după recordul mondial la 100 m, David Popovici a devenit campion european la 200 m liber şi a reușit al treilea cel mai bun timp din istorie în această probă.

Popovici a recunoscut că s-a gândit la timpul americanului Michaela Phelps, pe care a fost foarte aproape de a-l doborî.

”Sunt foarte mulțumit. Nu sunt în niciun caz dezamăgit că nu am bătut timpul lui Phelps. Am un sentiment, nu prea știu cum să-l descriu. 'Ah, încă o sutime', ăsta a fost primul gând.

Dar nu are nimic. Am tot timpul din lume. Phelps, când a stabilit timpul, a făcut și record mondial. Cu pași mici ne îndreptăm în direcția pe care o dorim.

Da, m-a obosit mai tare această finală, fiind a doua probă din program. M-a obosit neobișnuit de tare. Dar nu a fost cea mai grea cursă din viața mea. Cu siguranță a fost cea mai bună cursă la 200 de metri. Dar asta face parte din sport, din ceea ce facem noi”, a declarat David Popovici.

David a obținut al treilea timp din istorie la 200 metri liber, după cele obținute de Paul Biedermann - 1:42.00, la Mondialele de la Roma din 2009 și Michael Phelps - 1:42.96, la Jocurile Olimpice din 2008, de la Beijing.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza BobbyGuard
BobbyGuard
rank 1