Înotătoarea din România care i-a luat fața lui David Popovici și e prima din lume în ochii americanilor FOTO

Vineri, 05 Ianuarie 2024, ora 04:25
8150 citiri
Înotătoarea din România care i-a luat fața lui David Popovici și e prima din lume în ochii americanilor FOTO
Andreea Drăgoi FOTO / Instagram Andreea Drăgoi

Andreea Drăgoi (21 de ani) e o tânără născută în România care practică înotul la nivel de performanță, dar care s-a mutat în Statele Unite, acolo unde impresionează și în cariera de fotomodel.

Site-ul Swim Swam, o publicație americană renumită în lumea natației, a alcătuit topul celor mai citite articole din 2023, iar pe primul loc e un material despre Andreea Drăgoi, chiar dacă România se laudă cu David Popovici, recordmen mondial la 100 de metri liber.

În articolul menționat, Andreea a precizat că lucrat 20 de ore săptămânal ca salvamar în fiecare an de studenție pentru a se putea descurca financiar. Din cauza legislației privitoare la sportul universitat, ea n-a fost lăsată să facă bani promovându-se în mediul virtual, ca influenceriță.

„Sincer, e singura mea variantă. Doar atât pot lucra în campus, din cauza vizei. E frustrant că nu pot să scot bani din online”, a precizat Drăgoi pentru Swim Swam.

Andreea Drăgoi are o poveste de viață fascinantă. Născută la București, ea a cochetat cu înotul de mare performanță la CSA Steaua, în prezent fiind Legitimată la clubul Universității din San Jose.

În același timp, tânăra româncă i-a cucerit definitiv pe americani cu frumusețea sa, fiind desemnată Miss California US Nation 2022.

”De la vârsta de 6 ani muncesc din greu pentru a-mi atinge toate obiectivele și pentru a-mi transforma toate visurile în realitate. Am fost un copil activ, cu multă energie, așa că mama m-a înscris la multe activități, lecții de înot, de modelling, de balet și dans.

După mulți ani de antrenamente grele, cu suișuri și coborâșuri, sunt recunoscătoare că nu am renunțat la înot. Asta m-a făcut omul de astăzi. O persoană puternică, ambițioasă, o femeie încrezătoare că poate depăși toate obstacolele pe care le întâlnește”, a declarat Andreea Drăgoi, conform The Sun.

Andreea Drăgoi are peste 80.000 de urmăritori pe Instagram, a fost supranumită deja în Statele Unite ”noua Olivia Dunne”, o gimnastă care a devenit ulterior un nume consacrat pe rețelele de socializare.

David Popovici s-a lăsat de școală la 19 ani. Care e motivul
David Popovici s-a lăsat de școală la 19 ani. Care e motivul
Înotătorul român David Popovici (19 ani) a luat o decizie radicală privitoare la studiile sale, renunțând la facultate după mai puțin de un an. Conform Fanatik.ro, David Popovici și-a...
Apelul președintelui Palestinei către SUA: ”Sunt singura ţară capabilă să împiedice comiterea acestei crime de către Israel”
Apelul președintelui Palestinei către SUA: ”Sunt singura ţară capabilă să împiedice comiterea acestei crime de către Israel”
Preşedintele palestinian Mahmoud Abbas le-a cerut duminică Statelor Unite să împiedice o invazie israeliană în oraşul Rafah, din sudul Fâşiei Gaza, transmit AFP şi Reuters. ”Facem...
#David Popovici, #inot, #Andreea Dragoi, #SUA , #stiri din sport