Valcov: Nu am primit niciodata bani de la Bercea. Ce prioritati are noul ministru

Sambata, 13 Septembrie 2014, ora 15:26 1835 citiri
Foto: Arhiva

Darius Valcov, noul ministru al Bugetului, a declarat, sambata, ca nu a primit niciodata bani de la Bercea Mondial si a dezvaluit care sunt prioritatile mandatului sau.

"Nu am primit niciodata bani de la Bercea Mondial, o singura data ne-am intalnit, cand a intrat peste o sedinta in care eram, ca sa ma ameninte", a declarat Valcov intr-o emisiune la Antena3, adaugand ca in timpul mandatului sau de primar al Slatinei "am fost printre putinii care s-a batut cu acest clan, am dat amenzi de peste sapte miliarde de lei si am dat demolat mai multe cladiri care nu aveau autorizatii".

In ceea ce priveste noua sa functie, Darius Valcov a sustinut ca isi doreste un sistem nou la Ministerul Bugetului.

"Cred ca trebuie sa vorbim despre o filosofie si un management la acest minister. Un buget multianual este obligatoriu", a sustinut el.

Printre problemele cu care se confrunta, el a enumerat numarul foarte ridicat de arierate, munca la negru, evaziunea fiscala si capacitatea administrativa si financiara la nivel local de a atrage fonduri europene.

In ceea ce priveste solutiile, Darius Valcov a spus ca este nevoie de o legislatie noua, pentru ca actuala este "destul de stufoasa, impredictibila".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
Nu am primit niciodata bani de la Bercea.