Ponta sustine ca Valcov e in continuare consilierul lui Dancila: Cine credeti ca se ocupa de probleme de finante ale tarii?

Luni, 30 Septembrie 2019, ora 22:18 4865 citiri
Foto: site Guvern (Arhiva)

Fostul presedinte al PSD Victor Ponta sustine ca Darius Valcov este in continuare consilier al premierului Viorica Dancila, chiar daca "probabil nu mai are functia oficiala". Ponta afirma ca Valcov se ocupa in continuare "de probleme de finante ale tarii".

"Domnul Valcov e acolo, toata lumea e acolo. Ce, a plecat cineva?", a spus Victor Ponta, luni, in cadrul unei emisiuni la Digi 24.

El a afirmat ca Darius Valcov "e in continuare consilierul doamnei Dancila pe problemele astea economice extraordinare pe care le-a facut foarte bine, pana la urma".

Ponta a spus, referindu-se la Darius Valcov, ca "probabil ca nu mai are functia oficiala, dar cine credeti ca se ocupa de probleme de finante ale tarii?".

"Valcov se ocupa, rezultatele le vedeti: am ajuns la 10 miliarde de euro deficit, si in conditiile astea ei au zis: la anul dam iar pensiile mai mari. De unde le dati ma, ca nu aveti nici pentru acum!(..) Dvs vi se pare ca din ce face acum doamna Dancila e ceva ce nu facea Dragnea: Statul paralel, Europa care le vrea raul, Iohannis care nu-i lasa, opozitia, hai sa cumparam deputati, hai sa mai dam cate o ordonanta pe sest", a adaugat Ponta.

Darius Valcov a demisionat, in luna iunie, din functia de consilier de stat al premierului dupa o discutie convocata de premierul Viorica Dancila.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza BaronuIRed
BaronuIRed
rank 5
N.ai cum..
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Stie pisicul ponta cum merge daravela :)))