Daniel Morar, ales in conducerea Academiei Internationale Anticoruptie

Luni, 03 Decembrie 2012, ora 22:062747 citiri
Daniel Morar, ales in conducerea Academiei Internationale Anticoruptie
Foto: epochtimes-romania.com

Daniel Morar, fost procuror sef al DNA, in prezent prim adjunct al procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, a fost ales membru in Consiliul Guvernatorilor Academiei Internationale Anticoruptie.

Evenimentul a avut loc cu prilejul Adunarii Generale a Statelor Parti la Academia Internationala Anticoruptie care a avut loc la Viena, in perioada 29 - 30 noiembrie 2012, se precizeaza intr-un comunicat postat pe site-ul Ministerul Public.

Consiliul Guvernatorilor Academiei e compus din 11 membri, 9 alesi de Adunarea Generala, iar doi numiti de ONU si de statul gazda. Potrivit regulilor de procedura, membrii Consiliului desfasoara o activitate pro bono, in nume personal, si se intalnesc cel putin o data pe an pentru adoptarea strategiilor, a regulilor de functionare, numirea decanului si aprobarea exercitiului financiar al Academiei.

Academia Internationala Anticoruptie este o organizatie internationala la care au aderat 58 de state si 3 organizatii internationale, avand ca scop furnizarea de pregatire practica si educatie in domeniul luptei anticoruptie, realizarea de cercetari stiintifice, acordarea de asistenta tehnica statelor si promovarea cooperarii internationale in acest domeniu.

C.B.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News