Noua conspirație marca Daniel Ghiță. Politicianul susține că pesta porcină a apărut în România înaintea sărbătorilor pentru ca cetățenii să cumpere carne din alte țări

Luni, 28 Noiembrie 2022, ora 22:53 3236 citiri
Deputatul PSD Daniel Ghiță a precizat că nu cumpără carne de import FOTO Facebook / Daniel Ghiță

Deputatul PSD Daniel Ghiță promovează o nouă teorie a conspirației după ce a dat de înțeles că pesta porcină ar fi apărut în România înaintea sărbătorilor pentru a-i determina pe cetățeni să cumpere „carne de proastă calitate” din alte țări.

„Cum se face că în fiecare an apare pesta porcină, doar în România exact înaintea Sărbătorilor Creștine? Omorați porcii românilor, să-i aduceți în faliment pe toți fermierii români, ca să cumpărăm carne de proasta calitate din Germania, Ungaria, Olanda, etc”, susține Daniel Ghiță.

Deputatul PSD precizează mai departe că ar fi vorba despre o „afacere de miliarde” care „distruge toți fermierii români”.

De ce trebuie să importăm carne din alte țări? Prin legi aberante, care subminează economia Românei! Siguranța Națională a României? Hallo SRI, dormiți? Credeți că suntem proști?

Vine pesta porcină, numai în România?

Cine controlează carnea din import? Plină cu hormoni, de proastă calitate, înghețată, tăiată când? Cum trasăm noi, dacă acel porc, nu era infestat cu pesta porcină? Câți ani stă carnea înghețată, până ajunge pe masa românilor? Nu cumpăr si nu consum carne din import: Olanda, Germania, Ungaria, etc! Nu mâncați, decât carne din România!”, a mai afirmat Ghiță.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News