Daniel Ghita, facut KO de Saki la Istanbul

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Sambata, 06 Aprilie 2013, ora 22:40
46754 citiri
Daniel Ghita, facut KO de Saki la Istanbul

Daniel Ghita a fost facut KO in runda 2 de turcul Gokhan Saki in cadrul galei GLORY 6 de la Istanbul.

Sportivul roman a ales sa il intalneasca pe Saki la el acasa pentru a demonstra ca este mai bun, mai ales dupa ce a pierdut prima lupta cu turcul.

Intalnirea de la Istanbul a inceput calm, cei doi luptatori tatonandu-se secunde bune si lovind destul de rar. Asa cum era de asteptat, Saki s-a agitat ceva mai mult, insa a lovit doar garda lui Daniel.

Romanul a stat la cutie si a punctat bine cu directe la corp. La jumatatea primei reprize insa, Saki i-a prins piciorul lui Ghita, dupa care i-a pus piedica, aruncandu-l la podea. Arbitrul a considerat ca a fost un knock-down si l-a numarat pe fostul SPP-ist.

Daniel s-a ridicat si, chiar daca a acuzat o accidentare, a inceput sa puna presiune pe turc. Asa s-a intamplat si in debutul rundei secunde, numai ca lucrurile nu au mers tocmai bine pentru Ghita.

Saki l-a prins pe roman descoperit si l-a pedepsit drastic, trimitandu-l la podea dupa o serie de 7-8 directe la corp si figura. Ghita s-a ridicat, a facut semn ca poate continua dupa ce a fost numarat, dar turcul l-a trimis din nou la pamant.

Sportivul nostru s-a ridicat inca o data si a reluat lupta, numai pentru ca arbitrul sa o opreasca dupa o serie de pumni ai lui Saki.

Daniel Ghita pierde astfel cat se poate de clar disputa cu Saki, turcul tintind acum o revansa cu numarul 1 al circuitului GLORY, Semmy Schilt.

Gala GLORY 6 de la Istanbul a fost transmisa in direct pe site-ul Ziare.com iar mai jos aveti rezumatul:

22.55 FINALUL GALEI GLORY!

22.50 Ghita are puterea sa isi aplaude adversarul in ring, insa Saki il umileste anuntand ca este mai bun.

Runda 2: Ghita incepe ceva mai decis, insa este prins descoperit de Saki, turcul lovind puternic la figura. Ghita a cazut, a fost numarat si a reluat meciul, insa a cazut din nou. A fost numarat din nou, a facut semn ca si-a revenit, insa Saki l-a atacat violent si arbitrul a oprit partida. KO in runda 2!

Runda 1: Inceput bun pentru Ghita, care a tinut centrul ringului si a aruncat lovituri puternice la corp. Saki s-a agitat mult, insa a lovit doar in garda. Momentul controversat s-a petrecut la mijlocul reprizei, cand Saki i-a pus piedica lui Daniel, dar arbitrul l-a numarat pe roman.

22.33 INCEPE MECIUL !!!

INFO: Ghita si Saki se bat pentru titlul mondial GLORY la categoria grea.

22.26 Ghita intra in sala intr-un cor de huiduieli.

22.24 Urmeaza meciul mult asteptat, Ghita vs. Saki!

22.22 Bouzidi se impune poate mai usor decat s-a asteptat, dupa numai doua runde. Genunchiul stang al lui Fabiano Cyclone a cedat in toiul luptei iar oamenii din staff-ul sau au aruncat prosopul.

22.14 Ne apropiem de meciul care ne intereseaza, cel dintre Ghita si Saki. Pana atunci avem o lupta foarte interesanta, intre Fabiano Cyclone si Mourad Bouzidi.

22.08 Lucian Danilencu a rezistat trei runde cu Verlinden, desi a incasat lovituri extrem de puternice. Romanul s-a tinut tare si a reusit sa-i puna cateva probleme adversarului mult mai masiv. Decizia arbitrilor a fost unanima, victorie pentru Filip Verlinden.

21.55 Incepe meciul lui Danilencu cu Filip Verlinden.

21.53 Lucian Danilencu este primul roman care intra in ring la Istanbul. El isi face aparitia in sala pe melodia "Baieti buni" a celor de la BUG Mafia.

21.46 Ce victorie! Marc de Bonte il face KO pe Ouzgni cu o lovitura de genunchi fenomenala dupa un minut si 17 secunde! Victorie in runda 1 pentru de Bonte!

21.45 Incepe partida dintre Marc de Bonte si Lhoucine Ouzgni.

21.38 - Nieky Holzken obtine o victorie superba, dupa un meci epic. A fost egalitate dupa cele trei runde regulamentare, astfel ca arbitri au decis disputarea unei reprize suplimentare. In a patra runda, aproape de final, Holzken i-a aplicat un genunchi in figura lui Ghajji iar lupta a fost oprita de medic!

21.18 - Incepe lupta dintre Karim Ghajji si Nieky Holzken.

21.11 - Ristie se impune in urma deciziei arbitrilor, scor 2-1.

20.58 - Incepe meciul dintre Alessandro Campanga si Andy Ristie.

20.50 - Canadianul Joseph Valtelini il trimite de trei ori la podea pe Murat Direkci iar oamenii din staff-ul turcului arunca prosopul!

20.40 - Incepe partida dintre Joseph Valtelini si Murat Direkci.

20.32 - Victorie superba pentru Max Baumert, care si-a facut KO adversarul cu un high-kick excelent plasat. Victorie dupa doua minute si 26 de secunde!

20.30 - Incepe meciul dintre Max Baumert si Ismail Uzuner.

20.23 - Dongsu Kim a castigat primul meci in urma unei decizii unanime a arbitrilor.

20.00 - A inceput gala de la Istanbul. Primul meci este cel dintre Dongsu Kim si Naoki Yasuda.

INFO: Ghita si Saki se intalnesc in cadrul galei Glory 6 - Istanbul.

INFO: Iata si celelalte meciuri din aceasta gala

Fabiano Cyclone - Mourad Bouzidi

Filip Verlinden - Lucian Danilencu

Marc de Bonte Lhoucine Ouzgni

Karim Ghajji - Nieky Holzken

Alessandro Campanga - Andy Ristie

Joseph Valtelini - Murat Direkci

Max Baumert - Ismail Uzuner

Dongsu Kim - Naoki Yasuda

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Ghita KO Saki, #Ghita Saki rezultat 2013, #Ghita Saki LIVE, #Ghita Saki Istanbul 2013, #Glory 6 Istanbul LIVE , #stiri Daniel Ghita