Daniel Ghita, despre Finala K1

Joi, 07 Octombrie 2010, ora 09:41
3619 citiri
Daniel Ghita, despre Finala K1

Daniel Ghita a vorbit despre sansele pe care le are de a castiga Finala K1, dar si despre viitorul adversar, luptatorul turc Gokhan Saki.

Sportivul roman sustine ca are sanse sa ajunga in finala piramidei din decembrie, dar ca-i va fi foarte greu.

"Am sanse sa ajung in finala piramidei. Dar sa castigi K1 este dificil din cauza ca sunt trei meciuri, si in aceste trei meciuri poti sa te accidentezi. Poti pierde un meci din cauza unei accidentari, nu pentru ca adversarul tau e mai bun. Ma bucur insa ca il am adversar pe Gokhan Saki", a spus Ghita pentru editia tiparita a cotidianului Evenimentul Zilei.

Pe viitorul adversar, Gokhan Saki, Ghita nu l-a mai intalnit, insa afirma ca a vrut sa se bata de doua ori cu el, dar turcul a refuzat.

"Trebuia sa ma lupt cu el la o gala, dar a refuzat. Trebuia sa ma intalnesc cu el si la Seul, intre cei 16, dar a refuzat inca o data. Pana la urma, eu l-am ales sa lupte. Eu l-am extras la tragerea la sorti. Mi-am facut-o cu mana mea (rade). Pentru ca am vazut ca tot evita l-am ales", a mai spus Ghita.

"Il bat pe Schilt"

Campionul K1, olandezul Semmy Schilt, nu-l sperie pe Daniel Ghita, care spune ca e singurul luptator din circuitul K1 care poate sa-l bata, dar fara sa fie accidentat.

"cu Schilt nu trebuie sa fii accidentat. Daca esti accidentat, este posibil sa pierzi pentru ca el se adapteaza cel mai bine la un concurs piramidal. Oricum, o sa aiba si el un meci greu cu Peter Aerts, care l-a si invins. Sunt singurul care-l poate bate pe Schilt. Asta n-o spun numai eu, ci si specialistii in domeniu. Parerea generala e ca sunt singurul care il poate invinge", a conchis luptatorul roman.

Daniel Ghita a luptat anul trecut cu Semmy Schilt, in semifinala K1, partida fiind castigata la puncte de luptatorul batav.

Piramida finala K1 va avea loc pe 11 decembrie, la Yokohama, Ghita urmand sa-l intalneasca in primul meci pe turcul Gokhan Saki.

I.G.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Daniel Ghita finala K1, #Finala K1 Yokohama , #stiri Daniel Ghita