Benny anunta in ce conditii se lupta cu Daniel Ghita

Luni, 10 Decembrie 2018, ora 14:44
4281 citiri
Benny anunta in ce conditii se lupta cu Daniel Ghita
Foto: Benny Benjamin Adegbuyi

Benny Adegbuyi, proaspat finalist al piramidei din gala Glory din Rotterdam, a anuntat in ce conditii se va lupta cu Daniel Ghita.

Provocat deseori in ultimele saptamani de cel poreclit "Samuraiul", Benny i-a dat lui Ghita un raspuns civilizat si l-a anuntat ce trebuie sa faca pentru a-l infrunta.

Astfel, Ghita ar trebui sa revina in circuitul Glory pentru a se putea lupta cu Benny.

"Nu e placut sa vezi un roman, un sportiv vorbind asa la adresa ta. Pana la urma noi practicam acelasi sport. Nu stiu ce urmareste el. El vrea meci cu mine? Eu am contract cu Glory, singura posibilitate este ca el sa vina in Glory. Altfel, nu vad rostul acestei discutii.

Eu am inceput acest sport urmarindu-i pe Ghita, Sora si Zmarandescu. Si ma uitam la meciurile lor si tineam cu romanii mei, normal. E urat ca vorbeste asa la adresa mea. Eu nu m-am bucurat niciodata de infrangerea cuiva. Dar asta e, e problema lui. Poate e o strategie a lui asta", a spus Benny la PRO X.

Sansele ca Ghita sa faca acest pas sunt insa minime, luptatorul ridiculizand recent valoarea sportivilor din aceasta gala.

"Am luptat in promotia ITS Showtime, care a fost preluata de Glory in anul 2012! In anul 2012, Itshowtime 55, am devenit campion mondial in kick boxing. Lupta cu Hesdy Gerges. Glory a avut in 2012-2014 ce a mai puternica promotie din lume, datorita luptatorilor preluati de la It's Showtime! Glory din 2012 este diferit de Glory din 2018! Erau luptatori explozivi si nu se stia cine castiga!

Ce am vazut la Glory pe 8.12.2018 este de neinchipuit. O finala cu Jamal, cu o mana rupta in doua locuri, sa castige o finala? Asa ceva nu a mai existat niciodata! Mana s-a rupt din prima lupta! A luptat in trei lupte cu o mana rupta! Tot respectul pentru Jamal! Asta arata nivelul galei, a piramidei, cat de slabi sunt lupatorii din piramida. Spune-mi cu cine lupti sau ai luptat ca sa iti spun ce valoare ai!"

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#Ghita Benny lupta 2019, #Ghita vs Benny Glory , #stiri Daniel Ghita