Filmul care a înregistrat pe Netflix 82,1 milioane de ore de vizualizări în weekendul de Crăciun

Joi, 29 Decembrie 2022, ora 23:22
7232 citiri
Filmul care a înregistrat pe Netflix 82,1 milioane de ore de vizualizări în weekendul de Crăciun
Daniel Craig e eroul principal în filmul Glass OnionFOTO facebook

Filmul „Glass Onion”, cu Daniel Craig şi Edward Norton în rolurile principale, a înregistrat 82,1 milioane de ore de vizualizări pe Netflix în weekendul de Crăciun, potrivit Variety.

După cum era de aşteptat, „Glass Onion: A Knives Out Mystery” şi-a asigurat poziţia de lider în clasamentul săptămânal al filmelor Netflix în weekendul său de lansare pe platforma de streaming.

O continuare a filmului „Knives Out” din 2019 al lui Rian Johnson, „Glass Onion” a fost vizionat timp de 82,1 milioane de ore în perioada 19-25 decembrie, timp în care a fost disponibil doar în ultimele trei zile. După estimarea Netflix, împărţind orele de vizionare la durata de 2,3 ore a filmului, aceasta înseamnă că 35 de milioane de gospodării au fost conectate.

Filmul a ajuns pe Netflix după o lansare limitată în cinematografe, care a început pe 23 noiembrie, cu exact o lună înainte de debutul său în streaming. Franciza „Knives Out” a marcat o investiţie majoră pentru Netflix, care în 2021 a plătit 450 de milioane de dolari pentru drepturile la două continuări, plus alte 40 de milioane de dolari pentru a produce „Glass Onion”, primul dintre ele. Rămâne de văzut dacă gigantul va obţine sau nu o rentabilitate solidă a investiţiei sale.

82,1 milioane de ore vizionate plasează „Glass Onion” la mică distanţă în spatele lansării filmului „The Unforgivable” din 2021 (85,9 milioane de vizualizări). Filmul cu Sandra Bullock se află pe locul 8. „The Irishman” şi „The Kissing Booth 2” se află pe locurile 9, respectiv 10, dar ambele au avut premiera înainte ca Netflix să înceapă să lanseze date de streaming săptămânal, aşa că informaţiile despre weekendurile lor de deschidere nu sunt disponibile.

Top 10 Netflix pentru săptămâna 19-25 decembrie include şi debutul sezonului 3 al serialului „Emily in Paris” cu 117,6 milioane de ore vizionate în primele cinci zile de disponibilitate, ajungând pe locul 2 în topul serialelor în limba engleză. Filmul cu Lily Collins este o producţie importantă pentru Netflix, sezonul precedent a rămas cinci săptămâni în Top 10, deşi sezonul 3 îl depăşeşte deja cu 10 milioane de ore de vizionare, mai mult decât a a avut sezonul 2 la debut. De asemenea, notabil este faptul că sezonul 1 „Emily in Paris” a apărut pe locul 10 săptămâna aceasta, cu 11,5 milioane de ore în timp ce fanii revăd sau descoperă seria pentru prima dată.

Sezonul 3 din „Emily in Paris” a fost învins doar de „Wednesday”. Cu 118,5 milioane de ore vizionate din 19 decembrie până în 25 decembrie, serialul regizat de Tim Burton se află acum în a cincea săptămână consecutiv nr. 1 pe Netflix.

Descoperiri cutremurătoare și o amenințare existențială. Serialul fenomen de pe Netflix care i-a cucerit în scurt timp pe români VIDEO
Descoperiri cutremurătoare și o amenințare existențială. Serialul fenomen de pe Netflix care i-a cucerit în scurt timp pe români VIDEO
Disponibil pe Netflix de la 21 martie, serialul SF ”Problema celor 3 corpuri” a ajuns în scurt timp în topul preferințelor românilor. ”Peste continente și decenii, cinci prieteni...
Cel mai așteptat film de credincioși intră mâine pe Netflix. Pelicula e producție 2024
Cel mai așteptat film de credincioși intră mâine pe Netflix. Pelicula e producție 2024
Netflix lansează mâine unul dintre cele mai așteptate seriale, producție 2024, așteptat cu nerăbdare în special de credincioși. Testament: Povestea lui Moise este un serial epic în trei...
#Daniel Craig, #Film, #Onion Glass, #Netflix, #vizionari, #weekend , #stiri life style