Vicepremierul Constantin: Nu am conturile blocate de ANAF

Vineri, 03 Martie 2017, ora 17:17 2185 citiri
Foto: Arhiva Ziare.com

Vicepremierul Daniel Constantin a sustinut, vineri, ca nu are in acest moment conturile blocate de ANAF, dar se afla de un an in discutii cu reprezentantii institutiei, fiind vorba de o procedura normala, la care se astepta, iar el va urma calea care va fi decisa in momentul in care se va stabili recuperarea in instanta.

"Discut cu cei de la ANAF de mai bine de un an de zile. Este o procedura pe care o asteptam, speram sa o instituie ceva mai de mult.

Este inca un pas pe care-l fac in recuperarea unui prejudiciu stabilit de instanta. Dupa ce se va stabili, se va termina aceasta etapa procedurala, adica acel proces, atunci lucrurile vor intra in normal", a declarat Daniel Constantin.

Copresedintele ALDE a spus ca, in acest moment, nu are conturile blocate.

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) cere instantei sa stabileasca ce suma ii mai datoreaza ministrul Mediului, Daniel Constantin, lui Dan Voiculescu, din cei 295.000 de euro imprumutati de la omul de afaceri in urma cu aproape zece ani, pentru a putea fi preluati in contul prejudiciului din dosarul ICA.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii