Pelerinaj la Ghita Ciobanul: Dupa Ponta, l-a vizitat si Daniel Constantin

Luni, 30 Decembrie 2013, ora 11:28 8432 citiri
Foto: Facebook / Daniel Constantin

Daniel Constantin, presedintele Partidului Conservator, a calcat pe urmele premierului Ponta, mergand duminica in vizita la Jina, in judetul Sibiu, unde s-a fotografiat Ghita Ciobanul, vedeta unei serii de reclame pentru o cunoscuta companie de telefonie mobila.

Daniel Constantin a postat pe Facebook trei fotografii, fara sa faca si comentarii. In una dintre ele, ministrul Agriculturii este incadrat de primarul din Jina si Ghita Ciobanul (foto), iar in celelalte apar membrii familiei sale.

Si premierul Ponta a postat duminica fotografii cu Ghita Ciobanul dar, spre deosebire de ministrul sau, el a scris si comentarii, folosind prilejul pentru a-l intepa pe partenerul sau de alianta, Crin Antonescu.

Victor Ponta a tinut sa precizeze ca "daca iau masa cu 'acest' Ghita sigur nu se supara Crin!", o referire indirecta la deputatul PSD Sebastian Ghita, patronul postului Romania TV.

Ponta, intalnire cu Ghita Ciobanul: Daca iau masa cu "acest" Ghita, sigur nu se supara Crin!

Desi intr-o fotografie postata duminica de Victor Ponta apar si copiii ministrului Daniel Constantin, cei doi politicieni nu au facut nicio referire publica la faptul ca ar fi fost impreuna in vizita la Ghita Ciobanul.

De altfel, Victor Ponta a spus ca initiativa de a merge la Jina i-a apartinut fiului sau, prieten pe Facebook cu vedeta de televiziune.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News