Partidele din USD nu renunta: Contesta decizia BEC - "Nu sunt motive intemeiate sa nu treaca" (Video)

Luni, 03 Martie 2014, ora 21:10 2334 citiri
Foto: Arhiva

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, la finalul CExN al PSD, ca atat conservatorii, cat si celelalte partide care au reprezentanti in BEC, vor contesta marti decizia Biroului Electoral Central de a respinge alianta USD.

"Deocamdata nu avem o alternativa, am inteles ca a fost un vot acolo (in Biroul Electoral Central - n.r.). Maine dimineata, atat Partidul Conservator, cat si celelalte partide, prezente in Biroul Electoral Central, vor depune o contestatie. Eu sper sa treaca", a declarat presedintele PC.

Inscrierea USD, respinsa de Biroul Electoral Central - trebuie sa isi gaseasca alt nume

Daniel Constantin a precizat ca nu a luat in calcul ca PC sa prezinte la europarlamentare candidati pe listele PSD.

"Nu am luat in calcul. Este prima data cand aud de aceste probleme si cred ca ar trebui, totusi, sa gasim o formula de alianta. Daca aceasta formula nu va trece, dar eu sunt convins ca nu exista motive intemeiate sa nu treaca o eventuala contestatie a noastra in care sa aducem argumente", a declarat presedintele PC.

Daniel Constantin a precizat ca in mod sigur pe acest subiect va discuta cu Victor Ponta pentru a se gasi o formula de compromis.

"Astfel incat sa mergem mai departe in aceasta formula de alianta a celor trei partide, PSD, UNPR si PC ", a spus Constantin.

El a precizat ca documentele incheiate luni cu UDMR au fost semnate de cei trei presedinti ai partidelor componente ale aliantei, PSD, PC si UNPR.

Presedintele PC a precizat pentru presa ca s-a aflat la CExN al PSD alaturi de presedintele UNPR, Gabriel Oprea, ca invitati la sedinta in care s-a validat noua formula guvernamentala.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News