Oamenii lui Tariceanu si Constantin, demisie in masa din Guvern

Luni, 23 Noiembrie 2015, ora 16:22
13438 citiri
Oamenii lui Tariceanu si Constantin, demisie in masa din Guvern
Foto: Ziare.com

Copresedintele ALDE Daniel Constantin a anuntat luni ca toti secretarii de stat ai partidului din guvernarea precedenta au demisionat.

"Asa cum spuneam saptamana trecuta, si pentru a intari statutul de singur partid de Opozitie care functioneaza cu un grup consistent in Parlament - ALDE, toti secretarii de stat din guvernarea precedenta si-au prezentat demisiile.

Au mai fost doua sau trei cazuri de colegi care au ramas pentru ca au fost solicitati de ministri sa ramana, fiind singurii care cunosteau cum sa mearga lucrurile mai departe. Isi vor prezenta si acestia demisia, daca nu au facut-o deja.

Urmeaza ca premierul Ciolos sa semneze si sa publice aceste demisii, aceste decizii", a declarat Constantin, intr-o conferinta de presa.

Guvernul lui Ciolos nu va fi votat in unanimitate: Toti secretarii nostri de stat isi vor da demisia

El a precizat ca fostii secretari de stat ai ALDE ocupa functii de conducere in departamentele partidului si vor monitoriza programul actual de guvernare.

"In felul acesta, cred ca nu facem altceva decat sa intarim departamentele care functionau in cadrul partidului. Toti colegii ocupa functii de conducere si in perioada urmatoare vom monitoriza atent programul de guvernare.

Asteptam sa vedem care sunt completarile pe care le va aduce Guvernul pana pe data de 15 decembrie, astfel incat sa incercam sa ne asiguram ca masurile pe care le-am luat in guvernarea precedenta si care sunt absolut necesare pentru mediul de afaceri se vor mentine. Vom atrage atentia de fiecare data cand se va face o greseala si cand o masura care nu este in interesul politicii pe care noi o promovam se incearca a fi promovata", a adaugat Constantin.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#secretari de stat ALDE demisie, #Daniel Constantin secretari stat ALDE , #Partidul Conservator