Ironii la adresa candidatilor de dreapta: Cand 1 plus 1 fac zero. Iar zero candideaza

Joi, 21 August 2014, ora 17:06
2433 citiri
Ironii la adresa candidatilor de dreapta: Cand 1 plus 1 fac zero. Iar zero candideaza

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, comenteaza candidatura la prezidentiale a Elenei Udrea, apreciind ca intrarea in cursa pentru Cotroceni a liderului PMP nu era un secret decat pentru Cristian Diaconescu.

"Candidatura Elenei Udrea la presedintie, sustinuta deschis de presedintele Basescu, nu mai era un secret pentru nimeni. Poate doar pentru Cristian Diaconescu, dar pentru domnia sa, o spun cu regret, realitatea pare sa aiba multe alte secrete", scrie pe blog Daniel Constantin, intr-o postare denumita "Cand 1 plus 1 fac zero. Iar zero candideaza".

Udrea, dupa intalnirea cu Basescu: Inca sunt in echipa presedintelui, mi-as dori sa fiu candidatul sau favorit

Liderul PC apreciaza ca recenta avalansa a candidatilor "care se pretind 'de dreapta'" dovedeste "criza acuta pe care o traverseaza aceasta zona a scenei politice care, dupa dominatia din ultimii ani, risca sa devina tot mai putin relevanta".

"Erodate de greseli politice grave, majoritatea 'fortelor de dreapta' se descompun, pe zi ce trece, in zeci de particule fara importanta. Adica se fac praf", continua ministrul.

In opinia sa, cine spera ca Alianta PNL-PDL "va salva 'dreapta'" inseamna ca e "mai naiv decat Cristi Diaconescu".

Traian Basescu: Categoric o sustin pe Elena Udrea la prezidentiale

"Evaluata obiectiv, aceasta 'fuziune; este un paradox matematic. Pentru prima data in istorie 1 plus 1 fac (aproape) zero. Iar zero candideaza. Concret: PNL si-a distrus bazinul electoral, pierzand dintr-o lovitura electoratul ostil lui Traian Basescu, electoratul ostil baronilor PDL, precum si electoratul liberal conservator - care n-a uitat ca PD a fost ani buni membru al Internationalei Socialiste. De partea cealalta, PDL a pierdut atat electoratul lui Traian Basescu, cat si curentul civic 'reformist', destul de activ in marile orase si pe Internet", mai scrie Daniel Constantin.

"Iohannis, un candidat sublim, dar abesent cu desavarsire"

Potrivit acestuia, lovitura decisiva pe care si-au aplicat-o cele doua partide este chiar Klaus Iohannis, pe care-l catalogheaza drept "un candidat sublim, dar absent cu desavarsire, pentru care campania prezidentiala este, cel mult, o oportunitate turistica - mai cunoaste tara! - dar, sigur, nu una politica - Romania e o palarie prea mare pentru domnia sa, cred ca a inceput deja sa-si dea seama".

Basescu o sustine pe Udrea la prezidentiale: Reactiile fostilor sai colaboratori

"In aceste conditii, dincolo de rezultatul previzibil si absolut natural al alegerilor din aceasta toamna - Victor Ponta va fi presedintele Romaniei - ramane de vazut daca, mai devreme sau mai tarziu, ceea ce se cheama azi 'dreapta' va reusi sa propuna un proiect serios si credibil, rupt de trecut, sau se va topi in neputinta", incheie Daniel Constantin.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Daniel Constantin ironic Udrea, #Constantin Iohannis absent desavarsire , #ministrul Agriculturii