Daniel Constantin: Trebuie sa ramanem cu aceasta criza in zona politica

Sambata, 22 Februarie 2014, ora 19:41
1509 citiri
Daniel Constantin: Trebuie sa ramanem cu aceasta criza in zona politica

Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a declarat sambata la Cluj ca daca mai exista o singura sansa ca alianta cu PNL sa fie salvata, aceasta ar trebui folosita.

Liderul conservator a afirmat, intr-o conferinta de presa cu ocazia lansarii unui centru APIA in comuna Mociu, ca era stabilit de foarte multa vreme ca PSD, UNPR si PC sa mearga pe liste comune la alegeri si ca acest lucru s-a discutat inclusiv in prezenta liderilor liberali.

Daniel Constantin: Exista orgolii intr-o parte a USL-ului, aceasta este cauza crizei politice

"Nu cred ca e de comentat. Faptul ca PSD, UNPR si PC merg pe liste comune se stia de mult timp. Am discutat-o si in prezenta domnului Antonescu si in prezenta domnului Iohannis. Faptul ca aceasta alianta si listele comune poarta un nume, si este USD, este... trebuia sa poarte un nume. Initial, nu a surprins pe nimeni.

Cred ca acesta a fost doar un pretext care s-a folosit si nu mai vreau sa-l comentez, pentru ca orice comentariu in aceasta perioada risca sa adanceasca aceasta criza in care ne aflam. Si cred ca daca mai avem si unu la suta sanse de salvare, ar trebui sa exploatam acea sansa", a spus Constantin, care a adaugat ca in momentul de fata "asteapta cu totii o decizie din partea domnului Antonescu".

In opinia liderul PC, criza politica ar trebui sa nu afecteze activitatea Guvernului si a precizat ca cel putin din punctul de vedere al Ministerului Agriculturii, pe care el il conduce, lucrurile merg in continuare inainte.

"Suntem astazi aici la deschiderea centrului APIA si cred ca este un mesaj important ca indiferent ce se intampla din punct de vedere politic, trebuie sa ramanem in zona politica cu aceasta criza, si nu in zona guvernamentala. Guvernul isi face treaba, eu astazi sunt in teritoriu, colegii mei lucreaza, oamenii nu cred ca simt aceasta criza politica. Vreau sa va spun ca platim in continuare subventiile, APDRP a ajuns la un grad de absorbtie de 68 la suta. Lucrurile merg, atragem fonduri, scriem proiecte", a sustinut Constantin.

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a participat sambata la deschiderea unui centru APIA in comuna Mociu din judetul Cluj, alaturi de presedintele APIA, Gheorghe Benu, de secretarul de stat in Ministerul Agriculturii George Turtoi, precum si de presedintele Consiliului Judetean, Horea Uioreanu, si de prefectul Gheorghe Vuscan.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#criza USL, #Daniel Constantin criza USL, #destramare USL , #ministrul Agriculturii