Daniel Constantin:Trebuia sa renunt eu la functie, sa-l las la munca pe Iohannis

Vineri, 01 August 2014, ora 19:26 4187 citiri
Foto: Arhiva

Presedintele PC, Daniel Constantin, spune ca, daca ar fi putut sa dea timpul inapoi, ar fi renuntat la functia de viceprim-ministru pe care o ocupa in Guvernul Ponta, pentru "a-l lasa la munca" pe liderul PNL, Klaus Iohannis, si pentru a da astfel o sansa romanilor "sa vada cu adevarat ce poate face Klaus Iohannis".

Potrivit lui Constantin, daca Iohannis, candidat la presedintie, ar fi detinut functia de viceprim-ministru in Guvernul Ponta si ar fi fost nevoit, la acest moment, sa gestioneze situatia cauzata de viituri, atunci romanii ar fi putut vota, la alegerile prezidentiale, "in cunostinta de cauza".

Tariceanu, la congresul noului sau partid: PNL a murit. Noi suntem adevaratul partid de dreapta!

"Pot sa ofer eu un raspuns la intrebarea adresata de Calin Popescu Tariceanu - 'Ce ar fi fost dl. Iohannis in raport cu PSD daca ar fi fost viceprim-ministru in Guvernul Ponta'. Nu stiu ce ar fi fost dl. Iohannis, dar cu siguranta stiu ce ar fi trebuit sa faca dl. Iohannis in aceasta perioada: ar fi trebuit sa gestioneze situatia de la inundatii si, din acest punct de vedere, regret ca nu a fost numit viceprim-ministru.

Cred ca ar fi dat o sansa legitima cetatenilor din aceasta tara sa leaga in cunostinta de cauza, sa vada cu adevarat ce poate face Klaus Iohannis. Eu cred ca dupa aceasta perioada nu stiu daca ar mai fi fost mentinut in functia de vicepremier.

Daca as fi putut sa dau timpul inapoi, credeti-ma ca as fi renuntat eu la functia de viceprim-ministru pentru a-l lasa la munca pe Klaus Iohannis si pentru a da romanilor aceasta sansa", a spus Constantin, vineri, la Congresul ordinar al Partidului Liberal Reformator (PLR).

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News