Daniel Constantin: Ruperea USL e doar o formalitate; Antonescu are o agenda ascunsa

Luni, 24 Februarie 2014, ora 14:07 3711 citiri
Foto: Antena 3

Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, spune ca liderul PNL, Crin Antonescu, are o agenda secreta, iar mutarile efectuate de acesta, care duc spre dezintegrarea USL, sunt semne ale acestei agende secrete.

"Exista se pare o agenda secreta sau mai veche a domnului Antonescu. Faptul ca nu avem un candidat, agresivitatea fata de parteneri, toate sunt semne ale unei agende secrete", a spus Daniel Constantin, inainte de a intra la sedinta liderilor USD de luni.

Daniel Constantin, un nou atac la PNL: Ne-au fortat sa iesim din ACD

Presedintele PC si-a aratat neincrederea in rezolvarea tensiunilor din USL, spunand ca exista o anumita "resemnare", dupa ce in ultimele zile liberalii si-au mentinut pozitia inflexibila. "Asa cum am vazut ieri, in toate interventiile domnului Antonescu, se pare ca e vorba doar de o formalitate", a spus Constantin referindu-se la ruperea USL.

Tensiuni in USL: Victor Ponta, mesaj pe Facebook pentru alegatorii PNL (Video)

Inaintea inceperii sedintei USD, si premierul Victor Ponta a facut un apel la liderii PNL sa nu renunte la unitatea USL. "Sper si imi doresc ca maine seara colegii liberali sa nu sacrifice un proiect atat de important pentru un proiect personal al domnului Antonescu. Proiectul domniei sale trebuie sa fie inscris in marele proiect national care este USL ", a declarat Victor Ponta.

Luni expira ultimatumul dat de PNl premierul Victor Ponta pentru numirea lui Klaus Iohannis ca vicepremier si ministru de Interne in Guvern.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News