Daniel Constantin: PC are 21 de colegii eligibile

Sambata, 15 Septembrie 2012, ora 16:59 2825 citiri
Foto: EVZ

Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a declarat, sambata, la Murighiol ca formatiunea sa a obtinut 21 de colegii eligibile la alegerile parlamentare.

Antonescu: USL a votat impartirea colegiilor. Putem vorbi de "Tratatul de la Murighiol"

"Cu toate ca in aceste zile s-a vorbit de o impartire fotolililor din Parlament, vreau sa va spun ca in aceste zile nu am facut altceva decat sa certificam ceea ce spunem de un an si jumatate, s-a pastrat practic algoritmul care a fost stabilit prin protocolul de functionare atat a Aliantei de Centru - Dreapta, cat si al USL.

Ponta: Alianta de Centru Stanga PSD-UNPR va avea 246 de candidati

Astazi nu cred ca a castigat un partid, PC, PSD sau PNL, azi a cistigat USL si sper ca dupa alegerile parlamentare acest castig sa se reflecte in actul de guvernare si sa fie un castig al cetatenilor, in primul rand. Potrivit protocolului ACD si al USL, avem 21 de colegii eligibile si mai sunt cateva de colegii neeligibile", a declarat Daniel Constantin la iesirea de la negocieri.

Ponta: Muriti de grija lui Voiculescu

El a mai dezvaluit ca are deja stabilita candidatura, intr-un colegiu din judetul Arges. Constantin a evitat sa raspunda daca si presedintele fondator al partidului, Dan Voiculescu, va mai candida. El a mentionat ca inca nu -sau stabilit toti candidatii.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News