Daniel Constantin, in razboi cu Antena 3: Stim cu totii motivele pentru care dezinformeaza

Duminica, 21 Iunie 2015, ora 19:36
11705 citiri
Daniel Constantin, in razboi cu Antena 3: Stim cu totii motivele pentru care dezinformeaza
Foto: Arhiva Ziare.com

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a taxat o stire difuzata de Antena 3, in care postul de televiziune a sustinut ca Romania "a pierdut 400 de milioane de euro" din fondurile de dezvoltare rurala.

Daniel Constantin a declarat ca, desi nu ii sta in fire, va reactiona la un material al Antenei 3, pentru ca nu isi doreste ca fermierii sa intre in panica.

"De regula, nu reactionez politic si nici nu lansez o polemica fata de un articol/material de presa (...). Astazi, insa, reactionez la un material al Antenei 3 (stim cu totii motivele pentru care dezinformeaza cu privire la persoana mea) din simplul motiv ca nu as vrea ca fermierii sa se sperie din cauza lipsei de profesionalism sau relei intentii a jurnalistului", a scris pe Facebook Daniel Constantin, negand ca tara noastra a pierdut suma respectiva.

"Vreau sa informez clar (chiar daca A3 nu a cerut un punct de vedere) ca toti fermierii care au inceput proiectele sau sunt in perioada de implementare vor primi fondurile ca si pana acum! (...) Asadar, 'esecul ministrului agriculturii' prezentat la A3 o sa insemne un grad de absorbtie de peste 90%! Fermierii sa ne judece! Lor le voi da intotdeauna seama!", a continuat ministrul, care se afla in mijlocul unei dispute cu fondatorul trustului Intact, din care face parte si Antena 3, Dan Voiculescu.

Daniel Constantin a asigurat ca sta la dispozitia tuturor jurnalistilor, inclusiv celor de la Antena 3, pentru ca fermierii sa primeasca informatii in mod corect.

Presedintele PC a intrat in dizgratia postului TV dupa ce a respins ideea unei a treia suspendari a lui Traian Basescu, propunere lansata de Dan Voiculescu, dar mai ales pentru ca a refuzat, in calitate de ministru al Agriculturii, sa sustina in instanta ca in dosarul ICA nu a existat niciun prejudiciu. In acest dosar, Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani de inchisoare cu suspendare.

Daniel Constantin, noi dezvaluiri despre scandalul cu Voiculescu: Sunt atacat, familia mea e amenintata

Daniel Constantin nu se mai impaca niciodata cu Voiculescu: S-a ajuns prea departe! (Video)

De regula, nu reactionez politic si nici nu lansez o polemica fata de un articol/material de presa. Cred ca rolul presei...

Posted by Daniel Constantin on Sunday, June 21, 2015

D.T.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Daniel Constantin razboi Antena 3, #Daniel Constantin stire Antena 3 , #ministrul Agriculturii