Daniel Constantin: Exista orgolii intr-o parte a USL-ului, aceasta este cauza crizei politice

Miercuri, 19 Februarie 2014, ora 22:24355 citiri
Daniel Constantin: Exista orgolii intr-o parte a USL-ului, aceasta este cauza crizei politice

Presedintele PC si ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat miercuri ca situatia tensionata din interiorul USL este cauzata de orgolii care, "din fericire, nu sunt in zona sa impiedice functionarea guvernarii".

"Cred ca exista anumite orgolii intr-o anumita parte a Uniunii Social Liberale si din acest motiv suntem astazi intr-o criza politica, care iata ca se prelungeste.

Din fercire, nu este in zona in care sa impiedice anumite lucruri. Guvernul merge foarte bine, toate programele, si fondurile europene, merge foarte bine. Oamenii nu cred ca au simtit, de doua saptamani de cand este aceasta criza ca s-au creat anumite blocaje", a spus Constantin la Antena 3.

Acesta a mai precizat ca partidul sau nu se "cramponeaza" de functia de vicepremier, "de aceea am si renuntat la ea", insa a subliniat ca sunt multe de reprosat in interiorul Uniunii.

"S-au spus foarte multe lucruri in public, s-au facut jigniri, atacuri personale, lucruri care au deranjat foarte mult. USL s-a fondat pe solidaritate si prietenie. Au fost trei lideri, nu s-a pus problema ca unul e mai mare si unul e mai mic, si electoratul cred ca a votat aceasta formula. In momentul in care unul dintre cei trei incepe sa jigneasca, cred ca e un lucru vazut de cetateni", a mai declarat Daniel Constantin.