Conservatorii merg singuri la europarlamentare: Trebuie sa ne promovam agresiv

Sambata, 16 Noiembrie 2013, ora 16:02 1532 citiri
Foto: Antena3

Presedintele PC, Daniel Constantin, s-a declarat convins, sambata, ca formatiunea sa poate obtine 9% la europarlamentare, unde se va prezenta singura.

"Convoc Congresul partidului pentru dupa alegerile euparlamentare. Sunt convins ca putem obtine 9% la aceste alegeri", a afirmat Constantin, la Consiliul National al partidului.

El a spus ca din acest moment se decanseaza campania electorala pentru europarlamentare si ca trebuie propusi candidati membri de partid, dar si varfuri ale societatii care vor fi alesi de cetateni.

Liderul PC a aratat ca nu mai este loc de "festivism, demagogie", deoarece electoratul va judeca partidul dupa fapte si pana in prezent PC a reusit sa se achite cu succes de promisiuni.

"In conditii dificile, Guvernul Ponta a reusit sa genereze cea mai importanta crestere economica din ultimii ani", a mai aratat Constantin, adaugand ca trebuie comunicat mai mult cu oamenii.

Constantin a spus ca in ultimul timp lucrurile s-au mai imbunatatit in USL si el crede in viitorul Uniunii.

"In ultimul timp, lucrurile s-au mai imbunatatit in USL. USL are un echilibru. Cred in viitorul USL. Mi-ar placea sa cred ca suntem liantul si oferim stabilitate actului de guvernare", a adaugat Constantin.

El a mai aratat ca partidul nu va castiga alegerile cu discursuri populiste si ultranationaliste.

"Nu vom castiga alegerile cu discursuri populiste. Trebuie sa ne promovam agresiv, dar nu printr-un discurs ultranationalist, cu un discurrs privind interesul national, dar nu un discurs ultranationalist", le-a spus Constantin participantilor la evenimentul de la Parlament.

Consiliul National al PC a adoptat, sambata, doua rezolutii, una privind participarea individuala la alegerile europarlamentare si excluderea unei colaborari cu Traian Basescu, iar alta privind convocarea Congresului in iunie 2014.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News