Chitoiu despre propunerile pentru conducerea Ministerului Economiei

Luni, 14 Octombrie 2013, ora 20:43
1472 citiri
Chitoiu despre propunerile pentru conducerea Ministerului Economiei

Vicepremierul Daniel Chitoiu, ministrul liberal al Finantelor, a afirmat luni ca persoanele propuse pentru functia de ministru al Economiei, portofoliu ramas vacant dupa demisia lui Varujan Vosganian si unde Chitoiu asigura interimatul, provin atat din zona tehnocratilor, cat si din PNL.

"Sunt mai multe propuneri in discutie pentru Ministerul Economiei si vor fi discutate la Biroul Politic National care va avea loc maine (marti - n.red.) la ora 11,00. Exista propuneri din ambele zone", a afirmat vicepremierul.

Chitoiu, in calitate de ministru interimar, a explicat ca o parte din competente i-au fost delegate secretarului de stat din Ministerul Economiei Bogdan Badea.

"Winner"-ul de la Economie, Remus Vulpescu, desfiintat de analistul Mircea Cosea

El a precizat ca directorul sau de cabinet, Remus Vulpescu, despre care Varujan Vosganian a scris pe blog ca i-a ocupat biroul imediat dupa ce si-a dat demisia, a indeplinit doar formalitatile de preluare a mandatului.

"Remus Vulpescu este directorul meu de cabinet la Ministerul Finantelor Publice si a fost in prima zi cand am fost numit ministru interimar la Ministerul Economiei si a indeplinit formalitatile de preluare a mandatului de la domnul ministru Varujan Vosganian. Cel caruia i-am delegat o parte din competente este secretarul de stat Bogdan Badea, din Ministerul Economiei", a afirmat Chitoiu dupa o intalnire cu grupul deputatilor PNL.

"Vreti sa stiti cine a fost cel care a ocupat biroul meu, dupa ce mi-am trimis demisia la Palatul Victoria si am parasit sediul Ministerului Economiei? The winner is... Remus Vulpescu!!! Daca recunoasteti personajul, comentariile va apartin...", a scris Vosganian duminica pe blog.

Vosganian anunta pe blog cine ii ia locul la Ministerul Economiei: The winner is... (Video)

Remus Vulpescu este, in prezent, directorul de cabinet al ministrului Finantelor Publice, Daniel Chitoiu. El a fost sef al Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie.

Biroul Politic National al PNL se reuneste marti in sedinta pentru a decide nominalizarea la conducerea Ministerului Economiei, portofoliu ramas vacant dupa ce Varujan Vosganian a demisionat.

Sedinta va avea loc la ora 11,00, la sala de grup a PNL de la Camera Deputatilor.

PNL va anunta marti propunerea pentru preluarea Ministerului Economiei

Pe 7 octombrie, plenul Senatului a respins solicitarea Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie privind inceperea urmaririi penale impotriva liberalului Varujan Vosganian. In aceeasi zi, Varujan Vosganian a demisionat din functia de ministru al Economiei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
#Daniel Chitoiu tehnocrati Ministerul Economiei, #Chitoiu propuneri Ministerul Economiei, #PNL propunere Ministerul Economiei , #PNL