Chitoiu: Cei transferati la PNL Sector 1 sunt membri de vaza ai partidului (Video)

Marti, 19 Februarie 2013, ora 20:56
2411 citiri
Chitoiu: Cei transferati la PNL Sector 1 sunt membri de vaza ai partidului (Video)
Foto: Arhiva

Presedintele interimar al PNL Sector 1, Daniel Chitoiu, a declarat ca persoanele despre care Andrei Chiliman, Calin Popescu Tariceanu si Diana Tusa spun ca au fost trimise in organizatie pentru a spori influenta de la centru sunt "membri de vaza" ai partidului care au dorit sa activeze aici.

Dupa ce apropiatii lui Andrei Chiliman au acuzat conducerea centrala ca le-a blocat accesul in sediul organizatiei PNL sector 1 la o sedinta unde urma sa se decida cine sunt delegatii la congres si ca apropiatii lui Crin Antonescu desfasoara la Parlament alta sedinta unde ei nu au fost chemati, Chitoiu a replicat afirmatiilor acestora spunand ca modificarea locului reuniunii a fost instiintata de la ora 16.00 tuturor membrilor Delegatiei Permanente de sector.

El a mai declarat ca sedinta a fost mutata la Parlament deoarece la sediul filialei nu era suficient loc.

Intrebat despre acuzatiile aripii pro-Chiliman din filiala ca au fost adusi peste 50 de membri din afara sa active la sectorul 1, Chitoiu a spus: "Invazie de unde? E vorba de un transfer de la organizatii de la sectorul 2, 3, 4, 5 si 5 din Capitala, de membri din tara. Sunt membri de vaza ai PNL".

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, marti seara, ca presedintele PNL Crin Antonescu "a trimis 56 de turisti de partid" in organizatia Sectorului 1 pentru a controla de la centru organizatia, acuzand ca liderului liberal nu-i pasa de munca membrilor de partid.

"A fost un model tipic pentru ce inseamna democratie in partid pentru Crin Antonescu. Este exact ca in povestea aceea cu doi lupi si un miel care s-au adunat la o masa sa voteze ce mananca la pranz. De fapt, ce s-a intamplat a fost ca Antonescu a trimis 56 de turisti de partid in Organizatia Sectorului 1 pentru ca prin prezenta lor multi de drept in Biroul Politic si de asemenea in Delegatia Permanenta sa inlocuiasca vointa membrilor organizatiei cu vointa lui Crin Antonescu.

Este un lucru care s-a intamplat si arata exact ca lui Antonescu nu-i pasa absolut deloc de munca, de membrii de partid, de cei care au lucrat pentru partid, pentru rezultate bune si care in 2008 l-au scos si pe dansul senator in sectorul 1. Isi bate joc de munca lor si rezultatul este ca asta este ceea ce intelege domnul Antonescu prin democratie. Are niste cozi de topor pe care le foloseste. Asta nu ma mai mira absolut deloc", a spus Chiliman, in fata sediului filialei Sector 1 a PNL.

"Ma mira ca domnul Crin Antonescu nu l-a recomandat in lista respectiva si pe domnul George Becali", a declarat Andrei Chiliman, sustinand ca intre cei care au fost tranferati se afla europarlamentarul Ramona Manescu si secretarul general adjunct al Guvernului Andreea Lambru.

Marti seara, la ora 18, Delegatia Permanenta a filialei Sector 1 trebuia sa se intruneasca la sediul sau pentru a stabili delegatii organizatiei pentru congresul PNL. Ajunsi la sediul Sectorului 1, membrii filialei pro-Chiliman, in frunte cu primarul, senatorul Calin Popescu Tariceanu, deputatii Ludovic Orban si Diana Tusa au gasit usa salii de sedinta incuiata si s-au plans de ce li s-a intamplat presei care era prezenta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#Chitoiu scandal PNL Sector1, #Chitoiu Chiliman PNL , #stiri Daniel Chitoiu