Radu F. Alexandru (PDL): Reactia lui Daniel Barbu, aberanta si revoltatoare

Vineri, 18 Octombrie 2013, ora 21:28
5481 citiri
Radu F. Alexandru (PDL): Reactia lui Daniel Barbu, aberanta si revoltatoare

Vicepresedintele PDL Radu F. Alexandru, "ministrul Culturii din umbra" in Guvernul alternativa al democrat-liberalilor, il acuza pe ministrul Culturii, Daniel Barbu, pentru faptul ca i-a facut "neonazisti" pe protestatarii care l-au infruntat joi seara, incident in urma caruia membrul Guvernului s-a ales cu luneta masinii sparta.

"Calificarea de catre domnul Daniel Barbu, ministrul Culturii, a tinerilor implicati in evenimentul de aseara drept neonazisti e aberanta si revoltatoare.

Reactia celor care a fost aseara fata in fata cu ministrul Daniel Barbu nu a venit decat ca urmare a refuzului acestora de a angaja un dialog cu ei. Era initial programat un eveniment la Club A in care trebuia sa se discute despre starea culturii, care a fost suspendat in momentul in care domnul Daniel Barbu nu a vrut sa raspunda intrebarilor puse de participanti.

Ulterior, in strada, la fel, a refuzat orice fel de dialog. Sub nicio forma nu e de acceptat ideea degenerarii protestelor in acte de violenta, dar un membru al Guvernului e dator sa raspunda la orice intrebare si sa intre in dialog cu toti cei interesati de domeniul pe care il gestioneaza.

Atitudinea lui Daniel Barbu si felul in care s-a comportat e scandalos si defineste in totalitate politica autista pe care a abordat-o de la momentul instalarii lui in fruntea Ministerului Culturii.

Acest reflex, a apela la astfel de calificative, creeaza o profunda reactie de respingere, apropo de neonazisti, e ca in vremurile de trista amintire, cand se vorbea de 'agenturi'. Cum poti sa vorbesti de asa ceva?", a spus Radu F. Alexandru pentru Ziare.com

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, atacat in Centrul Vechi

Daniel Constantin Barbu, ministrul Culturii, a fost atacat, joi seara, in timp ce se afla cu masina in Centrul Vechi al Capitalei, pe strada Blanari.

Mai multi protestatari au inconjurat masina in care se afla oficialul, dupa ce acesta a participat la o conferinta pe teme culturale organizata la Club A.

Oamenii, cateva zeci de tineri care au aflat de pe retelele de socializare ca ministrul participa la un eveniment in Club A, au blocat automobilul si i-au spart luneta, dupa care au lipit cateva bancnote cu chipul oficialului si i-au cerut demisia.

Potrivit B1 TV, la un moment dat, ministrul a coborat din masina, incercand sa vorbeasca cu multimea, pe care a catalogat-o, in final, "neonazista", ulterior reintorcandu-se in automobil.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Radu Alexandru Daniel Barbu neonazisti, #Radu Alexandru Daniel Barbu reactie revoltatoare , #ministrul Culturii