I-a ajuns! Dani Otil ia atitudine dupa ce a fost tradat: Am fost un prost

Marti, 13 Ianuarie 2015, ora 16:52
17028 citiri
I-a ajuns! Dani Otil ia atitudine dupa ce a fost tradat: Am fost un prost
Foto: Facebook/Dani Otil

Dani Otil, despre care presa a scris in ultima vreme ca are o relatia cu o colega, Miruna, a ajuns la limita rabdarii si a povestit pe o retea de socializare cum stau lucrurile cu adevarat.

Prezentatorul TV a precizat pe pagina de Facebook Dani Otil ca aduce aceste lamuriri, pentru ca oamenii dragi lui sa nu mai sufere din cauza informatiilor false aparute in ziare.

Casa lui Dani Otil, invadata de soareci: Mi-au ros si o folie de pastile

"Eu tac...ei scriu. Apoi eu tac din nou si ei prind curaj. Sunt un om care traieste SI din imaginea lui. Lucrurile urate sau negative scrise despre mine se aduna intr-un sac, undeva. Pe moment par niste maruntisuri. In cativa ani nu vor mai fi doar atat. Uite si de asta am sa mai dau un bobarnac in stanga, in dreapta cand sunt calcat fara motiv pe coada", a scris el.

Dani Otil a adaugat ca spune totul pentru ca mama si tatal sau sa nu mai sufere pentru lucruri pe care nu le face, pentru ca nu vrea sa piarda contracte din cauza unor lucruri false, pentru ca nu e corect ca unii sa faca bani din lucruri inventate pe o canapea si altii sa munceasca pentru ei, dar si pentru ca fetele care ii apar drept "iubite" in ziare au dreptul sa aiba prieteni sau soti.

Dani Otil isi deschide scoala in padure - Ce se preda

"Povestea cu Miruna a inceput chiar in redactia de la Neatza. E cea mai mica dintre noi, a fost studenta noastra la IMA si probabil a fost cea mai buna din seria ei. Nu m-am implicat in angajarea ei, pentru ca am principii si nu am vrut sa fiu subiectiv. Colegii mei si producatorul au facut totul. Decizia a fost a lor.

Am fost subiectiv insa cu un alt angajat. (...) A venit de la stiri, ne cunosteam din Antena si am propus-o colegilor ca reporter", a continuat.

Vedeta de televiziune a precizat ca dupa ce reporterul respectiv a fost angajat la ei in echipa au inceput sa apara intr-un anumit tabloid informatii pe care le stiau doar oamenii din redactie.

Dani Otil, prima reactie dupa despartirea de Mihaela Radulescu: O invita la nunta lui

"A fost usor sa lansam un zvon fals doar pentru ea si sa il vedem a doua zi in (numele tabloidului-n.red.) ca sa ne dam seama cine e capusa. M-a implorat cu lacrimi in ochi sa nu povestesc treaba public, pentru ca nu isi va mai gasi loc de munca. (...)

Am acceptat in primul rand ca un gentelman si apoi ca un coleg. Am fost un prost. Gluma cu Miruna e lansata de ea intr-un soi de razbunare. Ea s-a perpetuat si s-a imbogatit cu prostii pe parcurs", a adaugat prezentatorul TV.

Dani Otil si Mihaela Radulescu s-au despartit acum cateva luni dupa o relatie de cativa ani. Dupa ce fosta prezentatoare TV si-a refacut viata cu Felix Baumgartner, in presa au inceput sa apara diverse articole despre Dani Otil si noua sa presupusa iubita.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Dani Otil relatii, #Dani Otil relatie, #Dani Otil Miruna, #Dani Otil Antena1 , #Antena 1