Mesajul emoționant transmis de Dani Alves la despărțirea de Barcelona

Joi, 16 Iunie 2022, ora 08:32
2766 citiri
Mesajul emoționant transmis de Dani Alves la despărțirea de Barcelona
Dani Alves pleacă de la FC Barcelona FOTO facebook

FC Barcelona a decis să nu-i prelungească contractul fotbalistului Dani Alves, în vârstă de 39 de ani, astfel că brazilianul a devenit liber de contract.

Cel mai galonat fotbalist din lume, cu 44 de trofee în palmares, campion în Spania, Italia și Franța, le-a transmis fanilor un mesaj emoționant la despărțirea de club.

”Dragi suporteri, acum chiar a venit momentul să ne luăm la revedere. Au fost mai bine de opt ani în care m-am dedicat acestui club, acestor culori, acestei case, dar ca orice alt lucru în viață, anii trec, drumurile se despart, iar poveștile sunt scrise într-un anumit moment în locuri diferite. Așa a fost.

Au încercat să mă dea afară, dar nu au reușit pentru că nu vă puteți imagina, sau puteți, cât de rezistent sunt.

Au trecut mulți ani până când fotbalul și viața, care sunt foarte recunoscătoare cu cei care le respectă, au decis să îmi dea șansa să revin aici pentru a-mi lua la revedere.

Dar nu îmi iau adio înainte de a le mulțumi celor care sunt în spatele reflectoarelor, toți cei care fac ca fotbalul să fie perfect. Vă mulțumesc!

Vreau să mulțumesc staff-ului pentru oportunitatea pe care mi-au dat-o de a reveni la acest club și de a îmbrăca din nou acel tricou minunat. Nu știți cât de fericit sunt. Sper că nu veți simți lipsa nebuniei și fericirii mele zilnice.b

Sper ca cei care vor rămâne să schimbe istoria acestui club minunat. Îmi doresc din inimă. Au fost 23 de trofee câștigate: două triplete, un sextet și o minunată poveste scrisă.

Se încheie un ciclu foarte frumos și se deschide unul și mai provocator. Sper ca lumea să nu uite: Un leu, chiar dacă are 39 de ani, este un leu nebun. Trăiască Barcelona!”, a transmis Dani Alves pe Instagram.

Dani Alves ar fi vrut să rămână la Barcelona, pentru a prinde un loc în lotul naționalei Braziliei pentru CM 2022 din Qatar.

Imaginile compromițătoare i-au fost fatale lui Vali Vijelie. Decizia soției, după 28 de ani: ”Fiecare își vede de viața lui” FOTO
Imaginile compromițătoare i-au fost fatale lui Vali Vijelie. Decizia soției, după 28 de ani: ”Fiecare își vede de viața lui” FOTO
Manelistul Vali Vijelie (53 de ani) traversează o perioadă dificilă în viața personală, după ce a fost surprins cu un gest compromițător în compania unei alte femei. Conform Cancan.ro,...
Tenismenul care a dat lovitura în ATP, după 7 finale majore pierdute: ”A meritat așteptarea”
Tenismenul care a dat lovitura în ATP, după 7 finale majore pierdute: ”A meritat așteptarea”
Casper Ruud a reuşit să îşi ia revanşa în mod convingător duminică, la Barcelona Open Banc Sabadell, unde l-a învins în finală pe Stefanos Tsitsipas, scor 7-5, 6-3. În urmă cu o...
#Dani Alves, #barcelona, #despartire, #club, #mesaj, #suporteri , #stiri fotbal