Voiculescu: Sa evitam polemicile interne, USL e imaculata pe langa regimul Basescu

Marti, 08 Februarie 2011, ora 16:55
2113 citiri
Voiculescu: Sa evitam polemicile interne, USL e imaculata pe langa regimul Basescu
Foto: Arhiva

Senatorul PC, Dan Voiculescu, considera ca USL trebuie sa aiba inteligenta de a evita orice demers defensiv, orice justificare in raport cu propaganda regimului Basescu si sustine ca in "comparatie cu regimul Basescu, Uniunea Social Liberala este imaculata"

"Succesul Uniunii Social Liberale este mai important decat succesul personal. Din acest motiv, cred ca este necesar sa evitam polemicile interne si tensiunile individuale. Liderii intelepti au abilitatea de a neutraliza asemenea momente", a declarat senatorul conservator, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Voiculescu sustine ca "exista foarte multa presiune pe aceasta Uniune si orice disputa intre membrii ei ar decredibiliza-o inca inainte de a incepe sa functioneze".

"Am convingerea ca, treptat, toata lumea va intelege asta. Avem nevoie de inteligenta de a depasi un discurs defensiv prin care ne justificam de "aliantele cu mogulii" si ne delimitam de "vulnerabilitatile" individuale ale PSD, PNL sau PC, inventate chiar de tabara portocalie. Nu exista moguli decat in propaganda Basescu! In rest, in lumea sanatoasa la minte, sunt patroni de presa, unii mai buni, altii mai rai", mai sustine Voiculescu.

Senatorul PC crede ca "aceasta Uniune nu trebuie sa-si ceara scuze pentru nimic".

"In comparatie cu regimul Basescu, Uniunea Social Liberala este imaculata. Am avea de pierdut doar daca am prelua temele Basescu. Si n-o vom face", a conchis Voiculescu.

Ponta: Singura vulnerabilitate reala a USL este Voiculescu - TV Ziare.com

Liderul PSD a lansat un atac foarte dur la adresa senatorului conservator, Dan Voiculescu, marti, la televiziunea Ziare.com, pe care il considera "singura vulnerabilitate reala" a nou formatei Uniuni Social Liberale.

Intrebat de un cititor daca poate intr-adevar Opozitia sa il suspende pe seful statului, Ponta a raspuns: "Nu, eu nu am zis niciodata asa ceva. (...) Eu nu am vorbit de suspendare, nu pe mine trebuie sa ma intrebati.(...) As vrea sa nu ma confunde nimeni cu Dan Voiculescu, pentru ca m-ar deranja aceasta confuzie.(...) Am spus-o de foarte multe ori si o voi spune in continuare: un presedinte se suspenda cand incalca Constitutia, nu cand vrea domnul Voiculescu", au fost replicile lui Victor Ponta, la intrebarile insistente ale participantilor la emisiune pe aceasta tema.

Cum trec partidele peste mesajul anticorupție aruncând în cursa pentru locale candidați certați cu legea
Cum trec partidele peste mesajul anticorupție aruncând în cursa pentru locale candidați certați cu legea
Deși de-a lungul timpului au spus că se delimitează de acțiunile colegilor certați cu legea, iar unii chiar au strâns electorat în jurul „luptei anticorupție”, astăzi, partidele își...
Candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidențiale? Băsescu: ”Spuneţi-mi care din partidele astea ar fi de acord să susţină candidatul celuilalt? Eu zic că niciunul”
Candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidențiale? Băsescu: ”Spuneţi-mi care din partidele astea ar fi de acord să susţină candidatul celuilalt? Eu zic că niciunul”
Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat duminică seara, 28 aprilie, că nu vede posibilitatea ca PSD şi PNL să aibă un candidat comun la alegerile prezidenţiale. „Nu. Spuneţi-mi...
#Dan Voiculescu Traian Basescu, #uniunea social liberala , #senator
Comentarii
Poza Theman
Theman
rank 5
,,"In comparatie cu regimul Basescu, Uniunea Social Liberala este imaculata.,,
I
I.E.Feher
rank 1
felix turnatorul, vad ca nu raspunzi la atacurile lui ponta