Voiculescu, la 64 de ani: Nu am regrete, sunt un sot, tata si bunic implinit

Sambata, 25 Septembrie 2010, ora 22:05
2729 citiri
Voiculescu, la 64 de ani: Nu am regrete, sunt un sot, tata si bunic implinit
Foto: Romaniantribune

Vicepresedintele Senatului si liderul fondator al PC, Dan Voiculescu, considera ca cea mai mare realizare a sa in cei 64 de ani pe care ii aniverseaza, sambata, o reprezinta familia.

"O familie unita, echilibrata, formata din patru generatii: tata - un patriarh de 92 de ani, eu, trei fete si patru nepoti. O familie adevarata, care a invatat, de-a lungul timpului, sa treaca cu demnitate si discretie prin bine si greu. Sunt un sot, tata si bunic implinit", a declarat Voiculescu sambata.

Intrebat ce isi doreste cu ocazia implinirii varstei de 64 de ani, Voiculescu a raspuns: 64?! E certa informatia? Pe mine nu ma convinge! Ati verificat-o din minimum 3 surse? Serios, imi doresc multe. Unele personale, altele mai putin personale. Dar am o superstitie inca din copilarie: de ziua mea nu-mi divulg dorintele pentru a fi sigur ca se implinesc.

Despre cel mai frumos cadou primit de ziua sa, presedintele fondator al PC sustine ca acesta a fost un mar primit de la mama sa, in urma cu 60 de ani in urma, pentru ca "atat s-a putut atunci".

Voiculescu sustine ca cea mai mare realizare a sa pe plan personal este familia. "O familie unita, echilibrata, formata din patru generatii: tata - un patriarh de 92 de ani, eu, trei fete si patru nepoti. O familie adevarata, care a invatat, de-a lungul timpului, sa treaca cu demnitate si discretie prin bine si greu. Sunt un sot, tata si bunic implinit", sustine Voilescu.

Despre politica, liderul conservator nu doreste sa vorbeasca de ziua sa, pentru ca oricum se vorbeste "mult si inutil". "Ba nu, am o realizare politica pe care vreau s-o mentionez: doctrina umanista. Poate ca societatea nu este inca pregatita pentru acel umanism. Dar va fi", sustine Dan Voiculescu.

Dan Voiculescu sustine ca nu are regrete, insa ca are neimpliniri ca om politic si ca om de afaceri, insa ca a incercat intotdeauna sa ramana egal cu el insusi si sa isi asume faptul ca "decizia corecta nu asigura succesul".

Voiculescu este de parere ca romanii trebuie sa-si redescopere increderea in ei insisi.

"Cand, in sfarsit, vor intelege ca ei au puterea de a-si schimba viitorul, nimic nu ii va mai putea opri sa o faca. Avem o istorie importanta. Iar prezentul, chiar asa tulbure cum e, mie imi da sperante. Incet-incet, romanii isi descopera simtul civic, se solidarizeaza si lupta pentru drepturilor lor cu tot mai multa forta si convingere.

Pe scurt, solutiile sunt: munca, solidaritate si respect. A, si inca ceva: o data la 4 sau 5 ani, sa aleaga rational, in functie de fapte, nu de vorbe. S-a vorbit prea mult, iar Romania are acuta nevoie de fapte", conchide Dan Voiculescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu cine ar vrea PSD+PNL să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei
Cu cine ar vrea PSD+PNL să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei
Cătălin Cîrstoiu se pare că s-a dovedit a fi mai degrabă nepotrivit pentru a candida din partea PSD+PNL pentru Primăria Capitalei. Astfel, alianța care formează și guvernul ar lua deja în...
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
#Dan Voiculescu, #Voiculescu aniversare, #Voiculescu , #stiri Dan Voiculescu
Comentarii
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
Voiculescu spune: "...sunt un sot, tata si bunic implinit"
Poza bum
bum
rank 5
ce ai facut cu banii lui Ceausescu ?