Voiculescu felicita angajatii Antena 3: Continuati. Spuneti adevarul

Marti, 31 Iulie 2012, ora 21:06
4184 citiri

Dan Voiculescu a felicitat, marti, angajatii Antena 3, pentru atitudinea avuta fata de Traian Basescu. "Fiti mandri de voi, aveti toate motivele!", a spus Voiculescu.

"Astazi, cand regimul Basescu isi consuma convulsiv ultimele zile si incearca sa destabilizeze societatea romaneasca cu minciuni, intimidari, amenintari si abuzuri, voi, jurnalistii Antenei 3, realizati, in fiecare minut de transmisie, in fiecare ora de 'teren', un exceptional exercitiu de libertate, de normalitate, de democratie. Sunteti cea mai clara dovada ca 'se poate': se poate ca minciuna sa fie demontata cu si prin adevar, se poate ca un intreg regim autoritar sa fie invins de cuvantul liber, responsabil si curajos.

Continuati. Fiti liberi. Spuneti adevarul. Informati-va corect publicul. Criticati abuzurile", a indemnat Dan Voiculescu pe blog.

Fonatorul trustului Intact i-a asigurat pe angajatii Antena 3 ca ii va apara de "regimul autoritar" al presedintelui suspendat.

"Ati devenit tinta predilecta a presedintelui suspendat Traian Basescu si a regimului sau autoritar, decis sa elimine libertatea exprimarii si dreptul la informare publica obiectiva (...)

Va asigur, vom ataca in toate instantele, interne si internationale, orice abuz, orice intimidare, orice incercare de a va ingradi libertatea", a promis Voiculescu.

In noaptea de duminica, dupa inchiderea urnelor, Traian Basescu a acuzat "televiziunile securistului si infractorului Voiculescu" ca au otravit societatea.

"Am ajuns la aceasta fractura in societate, ca urmare a minciunii continue care a fost propagata de televiziunile securistului Felix, de televiziunile infractorului Felix, si a merge in continuare pe aceasta linie inseamna a continua sa turnam otrava in capul romanilor. (...)

Uitati-va cata otrava au turnat Antenele lui Felix si ale lui Crin si ale lui Ponta in sufletul si in mintea romanilor. Au ajuns sa genereze in mintea unui procent important dintre romani ideea ca presedintele lor le-ar fi dusman. Este impotriva nu numai a democratiei, ci si a moralei, si a bunului simt sa sprijini institutiile statului, sa le critici atunci cand gresesc, si sa informezi corect populatia", a afirmat Basescu.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Dan Voiculescu Antena 3, #Dan Voiculescu felicitari Antena 3, #referendum Basescu Antena 3 , #stiri Dan Voiculescu
Comentarii
Poza Radar
Radar
rank 5
Varanul...daca vreti sa spuneti adevarul...intai priviti poza mea
Poza reghineanul
reghineanul
rank 5