Voiculescu: Ciuhodaru este nascut sa salveze vieti

Marti, 11 Ianuarie 2011, ora 17:25
1956 citiri
Voiculescu: Ciuhodaru este nascut sa salveze vieti

Senatorul conservator Dan Voiculescu ii ia apararea medicului Tudor Ciuhodaru, proaspat inscris in PC, dupa ce a fost acuzat ca si-a primit salariul chiar daca a lipsit de la serviciu.

"Voi fi alaturi de domnul Ciuhodaru. Si eu si intreaga Opozitie si, sunt convins, orice persoana rationala, echilibrata si inzestrata cu bun simt. Tudor Ciuhodaru va actiona in judecata conducerea Spitalului de Urgenta din Iasi si va avea la dispozitie o echipa exceptionala de avocati", a declarat Dan Voiculescu, conform unui comunicat de presa remis marti Ziare.com.

Tudor Ciuhodaru, deputat de Iasi si medic de urgenta, a decis duminica sa se inscrie in Partidul Conservator. Luni, conducerea Spitalului Clinic de Urgente din Iasi a luat masuri impotriva medicului Ciuhodaru, acesta fiind demis din functia de purtator de cuvant si imputandu-se suma de 29.343 de lei, bani pe care acesta i-ar fi primit chiar daca a lipsit de la serviciu.

Senatorul PC spune insa ca este vorba despre un caz de "epurare politica" practicat de conducerea spitalului.

"Aceasta decizie de evidenta epurare politica a fost asumata de managerul Spitalului Clinic de Urgente din Iasi, domnul Vladimir Poroch, numit in functie in decembrie 2009 de PD-L. Acest abuz primitiv este caracteristic pentru intregul regim Basescu: agresiv, abject, decis sa sacrifice totul, inclusiv viata si sanatatea oamenilor, pentru a-si pastra privilegiile", adauga Voiculescu.

Acesta sustine ca din "razbunarea rudimentara" aplicata lui Ciuhodaru putem trage mai multe invataminte, primul fiind ca aceasta este "principialitatea si moralitatea regimului Basescu.

Tudor Ciuhodaru s-a inscris in PC

Deputatul medic Ciuhodaru, acuzat ca a incasat ilegal 30.000 de lei

"Le este frica. Atat de frica incat sunt dispusi la orice abuz pentru a se salva. Opozitia unita trebuie sa actioneze rapid pentru a inlatura clanul mafiot care vrea sa-si pastreze puterea cu orice pret. Cu fiecare zi in care detine puterea politica si controleaza institutiile statului roman, clanul portocaliu devine mai agresiv", precizeaza Dan Voiculescu.

Senatorul face referire si la UDMR, care in opinia sa trebuie sa decida "daca mai poate accepta sa fie folosit drept instrument al abuzurilor PD-L".

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Dan Voiculescu, #Voiculescu apara Ciuhodaru, #tudor ciuhodaru pc , #senator