Voiculescu: Am dovezi ca Basescu a depus bani cu sacosa la banca, 100.000 de euro (Video)

Vineri, 18 Iulie 2014, ora 14:51
9419 citiri
Voiculescu: Am dovezi ca Basescu a depus bani cu sacosa la banca, 100.000 de euro (Video)
Foto: B1 Tv

Dan Voiculescu a declarat, vineri dimineata, ca nu are terenuri agricole nicaieri si ca nu cunoaste problema terenurilor arendate de Academia Romana, precizand in schimb ca presedintele Traian Basescu a despus bani "cu sacosa" la banca.

"Nu cunosc problema terenurilor Academiei Romane. Nu am niciun fel de implicare. (...) DNA si Basescu au o preocupare legata de mine si cauta fel de fel de lucruri legate de numele Voiculescu. Ca e Voiculescu, ca nu e Voiculescu, ca e o firma de-a lui Voiculescu, ca e fata, ca e verisorul, ceva cu Voiculescu e important sa fie. Cred ca a spus de 100.000 de ori 'Voiculescu', de cand e presedinte.

Nu am niciun fel de terenuri nicaieri, nici agricole, nici neagricole", a spus Voiculescu, citat de B1 Tv.

Fostul senator PC a mai afirmat, in fata sediului IPJ Ilfov, ca are documente prin care se arata ca Traian Basescu ar fi depus peste 100.000 de euro la banca, in anii trecuti.

"Ieri am analizat si am dovezi oficiale concrete legate de dosarul de spalare de bani a lui Basescu Traian. Voi cere redeschiderea dosarului. Am hartia clara de la Procuratura, ca Basescu a depus bani cash, adica cu sacosa, cu rucsacu', in banca, lucru care este ilegal in Romania si pentru care va trebui sa dea socoteala.

Este vorba de peste 100 de mii de euro, una de care stiu eu si cred ca mai sunt si alte sume. Anii trecuti. (...) Cred ca este implicat el, este implicata fiica sa. (...) Am primit documente oficiale pe care le voi prezenta. Eu niciodata nu fac acuzatii fara dovezi. E vorba ca s-a depus in contul lui Basescu bani cash, cu sacosa", a mai afirmat Dan Voiculescu.

Basescu, "vecin" de terenuri agricole cu Voiculescu: Pot sa utilizez acel pamant ca pe mosia mea, el nu

Presedintele Traian Basescu a comentat, pe 10 iulie, faptul ca este "vecin" de teren agricol cu Dan Voiculescu, in sudul Romaniei, afirmand ca fondatorul Intact "a preferat sa apeleze la pamantul statului si sa nu-si plateasca arenda".

Comentand faptul ca o firma controlata de Dan Voiculescu, Agro Seed Muntenia SRL (fosta Agro Grivco), ar fi luat in 2013 in arenda 2.600 de hectare de teren de la Agentia Domeniilor Statului, pe raza localitatilor Gostinu si Baneasa din judetul Giurgiu, fara licitatie, prin incredintare directa de contract, presedintele a spus ca pamantul sau din judetul Calarasi este unul platit, iar al lui Voiculescu nu.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#Dan Voiculescu Basescu bani, #Voiculescu control judiciar, #Dan Voiculescu terenuri , #Traian Basescu