Voiculescu, acuzat ca a platit declansarea scandalului Basescu-Bercea - Vezi cum raspunde

Miercuri, 02 Iulie 2014, ora 14:15
10065 citiri
Voiculescu, acuzat ca a platit declansarea scandalului Basescu-Bercea - Vezi cum raspunde

Dan Voiculescu ii raspunde lui Marian Capatana, care a afirmat marti ca fondatorul Intact ar fi dat un milion de euro pentru declansarea scandalului Mircea Basescu - Bercea.

"In legatura cu aberatiile lansate de Marian Capatana la adresa mea, ii atrag atentia sa inceteze. (...) Aceste minciuni, prezentate ca asa-zise 'dezvaluiri' de senzatie, sunt tactici dezvoltate in laboratoarele celor care sa incapataneaza sa demonstreze ca ridicolul nu doare", scrie Dan Voiculescu pe blog.

Intermediarul din dosarul Bercea-Basescu: Voiculescu a dat un milion de euro pentru declansarea scandalului

Acesta a mentionat totodata ca se gandeste sa il dea in judecata pe Marian Capatana.

"Pe de alta parte, ma gandesc serios sa intentez o actiune legala impotriva lui Marian Capatana, solicitandu-i daune de 100.000 de euro. Cu siguranta banii respectivi ar putea fi valorificati de o fundatie de binefacere sau de un caz social", continua fostul senator PC.

Dan Voiculescu mai sustine ca a formulat o solicitare in atentia presedintelui Curtii de Apel Bucuresti, Lia Savonea, pentru a-i fi o eliberata o copie a declaratilor facute de Marian Capatana, astfel incat sa poata declansa o actiune in instanta impotriva sa.

"Stimata Doamna Presedinte,

Am fost sesizat ca in presa au aparut o serie de informatii potrivit carora numitul Marian Capatana a afirmat in fata Curtii de Apel Bucuresti ca eu as fi dat 1 milion de euro lui Florin Anghel pentru a-l compromite pe Traian Basescu.

Avand in vedere gravitatea acestor afirmatii, va rog sa-mi eliberati o copie a declaratiilor facute de Marian Capatana in fata completului de judecata, necesara declansarii unei actiuni in instanta impotriva acestuia", se arata in scrisoarea fondatorului Intact.

Marian Capatana, presupusul intermediar al mitei pe care ar fi luat-o Mircea Basescu, fratele presedintelui, a declarat marti, in instanta, ca Dan Voiculescu ar fi implicat in acest dosar.

Capatana a spus, la Tribunalul Bucuresti, ca Dan Voiculescu ar fi platit un milion de euro pentru declansarea acestui scandal.

Presupusul intermediar le-a spus magistratilor ca a fost contactat de Florin Anghel, fiul lui Sandu Anghel, in perioada martie-aprilie 2013. Dan Voiculescu ar fi dat un milion de euro, potrivit lui Capatana, pentru ca cel din urma sa spuna ca banii au ajuns la presedintele Traian Basescu.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Dan Voiculescu raspuns Capatana, #Voiculescu judecata Capatana, #Voiculescu scandal Capatana , #Traian Basescu