Vocea Rusiei apara Antena 3: DNA doreste distrugerea trustului lui Voiculescu

Luni, 03 Iunie 2013, ora 13:29
3747 citiri
Vocea Rusiei apara Antena 3: DNA doreste distrugerea trustului lui Voiculescu
Foto: Arhiva

Portalul Vocea Rusiei considera ca arestarea directorului Antena Group, Sorin Alexandrescu, este parte a unui scenariu ce vizeaza atat "eutanasierea" acestui trust de presa, cat si "umilirea" lui Dan Voiculescu. Portalul considera ca Voiculescu se afla "aproape solo in fata tandemului Ponta & Basescu".

"Se pare ca lupta dintre echipa lui Traian Basescu si 'mogulii cei rai' se apropie de sfarsit. Daca nu se intampla o minune, ultimul 'mogul' va disparea de pe scena politica, iar trustul de presa pe care l-a creat va fi eutanasiat sau neutralizat.

Este clar ca tinta finala a atacului DNA nu este directorul Antena 1, ci Dan Voiculescu.

(...) Scopul final este crearea unui dosar penal pentru Dan Voiculescu. Indiferent de cat de aberanta sau ilogica va fi 'marturia' semnata de Alexandrescu, DNA o va folosi pentru distrugerea trustului. Atat Dan Voiculescu cat si Camelia Voiculescu vor fi tinte in dosar, desi 'justitiarii' ros-portocalii vor face tot posibilul pentru a implica in dosar si unele vedete ale 'Antenelor'", scrie Vocea Rusiei.

Seful Antenelor, dus in catuse la audieri - Dan Voiculescu: E un abuz! (Video)

Portalul este foarte sceptic cu privire la viitorul trustului de presa al lui Voiculescu.

"Identificarea metodelor de aparare este dificila spre imposibila. S-a vazut clar ca 'afilierea la CNN International' nu ajuta cu nimic. Va sari Martin Schulz in apararea 'Antenelor'? Improbabil. In cazul cel mai bun, cativa politicieni europeni vor face un apel la respectarea drepturilor presei si nimic mai mult. In cazul cel mai rau, toti factorii de decizie europeni sau americani vor spune povesti despre 'independenta justitiei'.

O sa iasa lumea in strada cu sutele de mii pentru a-si apara vedetele? Improbabil. Electoratul nu a iesit in strada sa-si apere votul din vara 2012. De ce ar face-o acum?", adauga portalul guvernamental rus.

Dan Voiculescu raspunde celor ce-l dau fugit din tara: Am plecat in interes de afaceri

Vocea Rusiei considera ca Dan Voiculescu a ajuns in aceasta situatie pentru ca nu a avut "curajul" de a lupta pana la capat cu prilejul suspendari lui Traian Basescu.

"Marea eroare a lui Dan Voiculescu a fost decizia de a nu lupta pana la capat in vara anului 2012. Atunci, ar fi avut alaturi 7,4 milioane de romani, dar nu a avut curajul necesar. Acum, a ramas aproape solo in fata tandemului Ponta & Basescu care controleaza atat serviciile cat si justitia.

Jocul se apropie de un sfarsit tragic, dar previzibil. Poate, o capitulare dezonoranta ii va permite sa ramana in libertate, dar in afara jocului politic. Este destul de probabil ca cei care controleaza tandemul Ponta & Basescu nu vor fi satisfacuti cu o capitulare si vor dori ceva mai umilitor. Vae victis! Mai exista si o sansa pentru minuni, dar minunile necesita un curaj pe care Dan Voiculescu nu pare sa-l aiba", concluzioneaza portalul rus.

Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
#Vocea Rusiei Dan Voiculescu, #Vocea Rusiei Antena3, #Vocea Rusiei santaj Alexandrescu , #stiri Dan Voiculescu