"Si eu sunt varan!" Parodia care face senzatie pe Internet (Video)

Marti, 12 August 2014, ora 09:38
21403 citiri
"Si eu sunt varan!" Parodia care face senzatie pe Internet (Video)
Foto: YouTube

Un clip muzical care parodiaza marsul din jurul Palatului Cotroceni al vedetelor si simpatizantilor Antenei 3 a devenit viral pe retelele de socializare si pe YouTube.

Purtand titlul "Si eu sunt varan", piesa apartine echipei care realizeaza emisiunea Mondenii, de la Prima TV, si este un cover al piesei lui Michael "We are the world".

Iata cateva din versurile piesei:

"Dar pe cer se aduna nori negri de furtuna si veti sta de 120 de ori cate o luna/

Avem solutia, vom face un spagat, toti cei care am ramas cu sufletul intact"

"Suntem aici, suntem Antena/Daca ai studii si te uiti la noi, plesneste vena

Suntem aici, suntem Antena/Si tresarim la unison cand auzim sirena"

"Domnu' Voiculescu, ati luat zece pe veci/ La fel ca Hagi si Nadia Comaneci

Suntem aici, suntem Antena, loiali si cu coloana mai ceva ca Euglena"

"Il iubim pe Dan si tot ce-a agonisit, juram, toti banii i-a facut in mod cinstit"

"Suntem aici, suntem Antena, avem mai multi artisti decat reclama la Catena

Daca si tu il iubesti pe Voiculescu Dan, sustine-ne-n campania 'Si eu sunt varan'".

Potrivit genericului de final, realizatorii parodiei sunt Bianca Popescu, Ramona Cutina, Corina Moise, Bogdan Cotlet, Pavel Barsan, Alex Bogdan, Mihnea Irimia, si George Dogaru.

Vedetele Antenei 3 au participat duminica la un mars "plimbare" in jurul Palatului Cotroceni, ca protest la adresa condamnarii fondatorului trustului Intact, Dan Voiculescu, in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului pentru Cercetari Alimentare.

Acesta a fost condamnat la 10 ani de inchisoare cu executare, iar instanta a decis si confiscarea averii sale pentru recuperarea unui prejudiciu adus statului de 60 de milioane de euro.

Printre proprietatile confiscate de stat se numara si cateva apartinand firmelor familiei Voiculescu, printre care si sediul Antenei 3.

A.V.

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#Dan Voiculescu parodie Mondenii varan, #Voiculescu Mondenii clip varan, #Voiculescu Antena3 Mondenii parodie , #inchisoare