Voiculescu, amenintari din inchisoare pentru Daniel Constantin si judecatoarea care l-a condamnat

Joi, 01 Ianuarie 2015, ora 20:07
16679 citiri
Voiculescu, amenintari din inchisoare pentru Daniel Constantin si judecatoarea care l-a condamnat
Foto: Dan Voiculescu site oficial

Fostul lider PC Dan Voiculescu, care se afla incarcerat la Penitenciarul Rahova, si-a petrecut revelionul privind emisiunile posturilor Antena 1 si Antena 3 si ascultand programul de la Radio Romantic.

Dan Voiculescu, mesaj de dupa gratii: Unii se cred Dumnezeu pe pamant si nu au pic de constiinta

"Aseara am urmarit programele TV ale Antenei 1 si Antenei 3, am ascultat Radio Romantic. N-am cuvinte sa va explic ce alinare, ce mandrie, ce satisfactie am avut realizand cat de mult s-au deschis acesti nuferi ai maturitatii mele. Sa rezisti peste 20 de ani intr-o competitie acerba si, de multe ori, nedreapta, este inaltator", scrie pe blog Dan Voiculescu.

Acesta a facut si bilantul anului care a trecut, afirmand ca, "in general", s-a simtit bine. Recunoaste insa ca a fost un an greu, in care a trait: "apogeul luptei mele politice cu Basescu Traian", "atacurile perfide venite din partea E Udrea si M Macovei" si "lipsa de constiinta a lui Emilian Eva, Daniel Constantin si Camelia Bogdan".

"Nu este deloc usor, credeti-ma, sa te lupti de unul singur, fara compromisuri, pana la capat, cu toti cei de mai sus si cu institutiile influentate de ei", scrie el.

Aflat la inchisoare dupa ce in 8 august a fost condamnat la 10 ani in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), Dan Voiculescu scrie ca, desi si-a pierdut temporar "libertatea de miscare", si-a pastrat "onoarea, demnitatea, respectul si curajul".

Din punctul sau de vedere, "anul 2015 va fi anul in care Basescu, Udrea, Macovei, Emilian Eva, Camelia Bogdan, Daniel Constantin vor fi judecati de Dumnezeu, dar si de justitie. Acelasi lucru se va intampla si cu acolitii lor (Sorin Oancea, Mihai Craiu, Dan Andronic). Eu nu-mi doresc decat ca justitia sa faca dreptate".

"Asa sa ne ajute Dumnezeu!", incheie Dan Voiculescu, in varsta de 68 de ani. Conform prevederilor legale privindu-i pe condamnatii la inchisoare de peste 60 de ani, el ar putea fi eliberat dupa ce executa o treime din pedeapsa

A.S.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Dan Voiculescu revelion, #Dan Voiculescu Antena 3, #Dan Voiculescu Radio Romantic, #Dan Voiculescu inchisoare , #inchisoare