Reactia fiicei lui Dan Voiculescu, dupa ce a fost condamnata la inchisoare cu suspendare

Joi, 12 Mai 2016, ora 18:40
14731 citiri
Reactia fiicei lui Dan Voiculescu, dupa ce a fost condamnata la inchisoare cu suspendare
Foto: Ziare.com

Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, care a fost condamnata joi in prima instanta la doi ani de inchisoare cu suspendare in dosarul "Santaj la Antene", si directorul Antena Group Sorin Alexandrescu au transmis prima reactie dupa aflarea deciziei Curtii de Apel Bucuresti.

Cei doi au trimis un mesaj intern celor din trustul Intact, subliniind in primul rand ca decizia nu este definitiva si ca va fi atacata cu recurs, scrie Stiripesurse.ro, care reda continutul acestuia:

"Dragi colegi,

Dorim sa va raspundem la cateva intrebari pe care probabil le aveti in legatura cu ziua de astazi.

1. Decizia din acest dosar nu este definitiva si va fi atacata in apel.

2. Bunul mers al activitatii companiilor din grup nu este afectat. Este o provocare sa demonstram in continuare profesionalismul si solidaritatea care ne caracterizeaza.

3. Anul aceasta este unul important din punct de vedere al upgrade-ului tehnologic. In luna septembrie 2016 vom trece la HD, oferind astfel telespectatorilor nostri continut la standardele cele mai inalte.

4. Ne bucuram de sustinerea si aprecierea publicului, care si-a aratat, si in acest sezon, pretuirea pentru munca voastra.

Angajamentul nostru fata de voi este acela de a merge mai departe, de a ne bucura impreuna de toate reusitele, mai mari sau mai mici si de a dovedi tuturor cat suntem de buni. Pentru ca suntem!

Cu sinceritate,

Camelia Voiculescu si Sorin Alexandrescu", se arata in mesaj.

Santaj la Antene: Sorin Alexandrescu si Dan Voiculescu, inchisoare cu executare. Amenda pentru Antena Group

Dan Voiculescu a fost condamnat joi la doi ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care el, fiica sa si Sorin Alexandrescu sunt acuzati de santajarea administratorului RCS/RDS. Instanta a dispus ca aceasta pedeapsa de doi ani inchisoare sa fie contopita cu cea de 10 ani primita anterior in dosarul ICA, ramanand pedeapsa de 10 ani.

Tot in dosarul "Santaj la Antene", magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti (CAB) au decis ca Sorin Alexandrescu, directorul Antena Group, sa fie condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare, in timp de Antena Group a primit o amenda de 350.000 de lei.

Camelia Voiculescu, fiica cea mare a lui Dan Voiculescu, a primit si ea o pedeapsa de doi ani de inchisoare cu suspendare. De asemenea, Serban Pop, fost sef ANAF, a primit doi ani de inchisoare pentru permiterea accesului unei persoane neautorizate la informatii ce nu sunt destinate publicitatii. Sentinta de joi nu este una definitiva si poate fi atacata cu recurs atat de incupati, cat si de DNA.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#reactie Camelia Voiculescu inchisoare, #Camelia Voiculescu inchisoare suspendare, #Camelia Voiculescu inchisoare santaj Antene, #sentinta Santaj Antene , #inchisoare