Jurnalistii Antena 3, scrisoare de sustinere pentru Voiculescu: "Dom' profesor, noi suntem aici"

Miercuri, 06 August 2014, ora 08:44
12360 citiri
Jurnalistii Antena 3, scrisoare de sustinere pentru Voiculescu: "Dom' profesor, noi suntem aici"
Foto: Arhiva

Jurnalistii Antena 3 isi arata sustinerea pentru Dan Voiculescu, fondatorul Intact, intr-o scrisoare deschisa cu mesajul "Dom' profesor, noi suntem aici".

Mai multi realizatori si angajati ai Antena 3, cu "7 ani de acasa" si "7 ani de Intact", ii transmit fondatorului trustului ca impotriva sa s-a comis un abuz, in contextul in care procesul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare, in care este inculpat, se afla pe ultima suta de metri, scrie Pagina de Media, care publica scrisoarea completa.

"Stim ca acest dosar fabricat s-ar fi putut inchide in orice clipa, daca ati fi facut 'pactul cu diavolul'. Ar fi insemnat sa renuntati la demnitate si la onoare. Nu ati facut-o. Si pentru asta va respectam", scriu jurnalistii.

https://ziare.com/dan-voiculescu/proces/procesul-lui-voiculescu-la-final-instanta-a-ramas-in-pronuntare-1314830

"Vremea rasului a trecut! Nu o sa va placa ce va spunem, insa cineva trebuie sa o spuna! Nebunia acestor zile e si razboiul nostru! Asa am crescut in compania pe care ati fondat-o. Suntem jurnalisti, dar si cetateni ai acestei tari. Consemnam, dar gandim si intelegem. Respectam legile si putem recunoaste abuzul. Abuzul care, astazi, este impotriva lui Dan Voiculescu. (...) Iar abuzul nu poate fi ignorat, nu poate fi uitat, nu poate fi iertat!", se arata in scrisoarea deschisa.

Printre semnatarii scrisorii se afla Alessandra Stoicescu, Adrian Ursu, Oana Stancu, Maria Coman, Razvan Dumitrescu, Dana Grecu. Mircea Badea sau Mihai Gadea nu au semnat scrisoarea, insa cei doi au fost prezenti, marti, la Curtea de Apel, unde s-a judecat ultimul termen in procesul ICA.

Voiculescu, vorbe grele dupa proces: Rechizitoriul, un fel de crima. Vor trebui sa dea socoteala!

Procesul in care Dan Voiculescu este acuzat de procurorii DNA ca a privatizat fraudulos Institutul de Cercetari Alimentare (ICA) s-a incheiat, marti, dupa aproximativ 12 ore de audieri.

Instanta a ramas in pronuntare, iar pana joi avocatii trebuie sa prezinte concluzii scrise. Apoi se va stabili data la care instanta va anunta verdictul in acest proces. Pe fond, Voiculescu a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare.

Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#jurnalisti scrisoare sustinere Voiculescu, #domn profesor Voiculescu Antena, #Voiculescu verdict ICA, #proces ICa Voiculescu sentinta , #Antena