Fostul director Antena Group ramane cu sentinta de 4 ani si 6 luni, dupa ce Inalta Curte i-a respins recursul in casatie

Marti, 23 Octombrie 2018, ora 16:41 9174 citiri
Foto: Marian Ilie/Mediafax/Hepta.ro

Fostul director general al Antena TV Group SA Sorin Alexandrescu, condamnat definitiv la 4 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, in dosarul de santaj Antena Group - RCS&RDS, ramane cu aceasta condamnare.

Inalta Curte a respins astazi calea extraordinata de atac facuta de acesta. Era vorba de un recurs in casatie, in care fostul sef al trustului media cerea anularea sentintei si eliberarea din penitenciar.

"Respinge, ca nefondat, recursul in casatie declarat de Alexandrescu George Sorin", este minuta Inaltei Curti.

Afla motivele pentru care Sorin Alexandrescu cerea desfiintarea sentintei din articolul: Fostul director Antena Group forteaza desfiintarea condamnarii si cere eliberarea "imediata" din inchisoare

Condamnarile

Fostul director general al Antena TV Group SA Sorin Alexandrescu a fost condamnat definitiv, in iunie 2017, la 4 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, in dosarul de santaj Antena Group - RCSRDS.

In acelasi caz, fondatorul trustului Intact, Dan Voiculescu, a fost achitat de magistratii Inaltei Curti, iar fiica acestuia, Camelia Voiculescu, a primit 1 an si 6 luni cu suspendare.

De asemenea, instanta a decis achitarea lui Daniel Mateescu. Aceeasi decizie a fost luata si in cazul Antena 3 si Intact Publishing.

Totodata, instanta a dispus o amenda de 200.000 de lei pentru Antena Group, pentru santaj.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News