Dan Voiculescu, primul mesaj dupa ce a fost inchis

Duminica, 17 August 2014, ora 16:49
10934 citiri
Dan Voiculescu, primul mesaj dupa ce a fost inchis
Foto: Digi 24

Dan Voiculescu a transmis, duminica, primul mesaj dupa ce a fost inchis, fiind condamnat la 10 ani de inchisoare cu executare, in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare (ICA).

"La demnitate, onoare si curaj nu am renuntat, nu renunt si nu voi renunta. In plus, ma bucur in continuare de cele mai de pret libertati: libertatea de exprimare si libertatea de constiinta.

Nu e usor ca dupa o viata de munca, efort si responsabilitate sa platesti pentru ceva ce nu ai facut. In acelasi timp, nu e greu stiind cauza pentru care lupti. De oriunde voi fi, voi apara libertatea presei si voi lupta impotriva dictaturii lui Basescu", a scrie pe blog Dan Voiculescu.

Voiculescu, condamnat Un deceniu dupa gratii, sediile Grivco si Antena 3 - confiscate

El mai arata ca este ingrijorat ca presa din Romania, "obsedata de rivalitati, consumata de mize financiare si politice", rateaza un moment decisiv pentru "garantarea propriei libertati".

"Cei care au folosit cazul Voiculescu pentru a servi un sistem de presiune care a incalcat deja vointa liber exprimata a 87% dintre romani, sunt naivi si refuza sa vada amenintarea. Intr-un asemenea sistem, drepturile civile ale fiecarui cetatean pot fi oricand incalcate. Chiar si drepturile celor care astazi se bucura miop de acest august fierbinte", a adaugat Dan Voiculescu.

El a mai scris ca ce care astazi aleg sa ignore "datele obiective ale acestui abuz" sustin "un precedent periculos pentru intreaga societate romaneasca".

Dan Voiculescu a promis ca va continua ceea ce a inceput, si anume lupta impotriva lui Traian Basescu si a sistemului sau dictatorial.

Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de inchisoare cu executare, in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare.

C.P.

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#Dan Voiculescu mesaj inchisoare, #Dan Voiculescu blog, #Dan Voiculescu presa , #inchisoare