Voiculescu insinueaza pe blog ca lui Basescu i se pregateste o noua suspendare

Marti, 27 Mai 2014, ora 08:11 3261 citiri
Foto: ziartricolorul.ro

Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, s-a lansat luni "intr-o previziune despre iminenta debarcarii" presedintelui Traian Basescu.

"La ceas de bilant, ma lansez intr-o previziune despre iminenta debarcarii lui Basescu dupa ingenuncherea sa de catre USL", a scris, luni, pe blog Dan Voiculescu, anticipand o noua incercare de suspendare a presedintelui Traian Basescu.

Dan Voiculescu vorbeste, in postarea sa, de sentimentul de ura pe care presupune ca presedintele Traian Basescu il nutreste pentru persoana sa.

Traian Basescu a castigat la Tribunalul Bucuresti procesul cu Dan Voiculescu

"Chiar daca in timp, remarcile mele privind presedintele au creat animozitati la Cotroceni, stiu ca ura, asa cum spunea Balzac, este viciul sufletelor inguste", a scris Voiculescu, adaugand: "prea inguste pentru un scaun mult prea mare si pentru un mandat mult prea lung, mandat pe care cred ca nu va reusi sa il incheie. Priviti-o tot ca pe o previziune".

Presedintele Traian Basescu a fost trecut prin doua incercari de demitere din partea Parlamentului, odata in anul 2007 si odata in 2012, de fiecare data sub pretextul unor incalcari ale Constitutiei.

A.V.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News