Dan Voiculescu contraataca in razboiul cu Daniel Constantin: Acuzatiile ginerelui (Video)

Marti, 06 Ianuarie 2015, ora 09:36
10533 citiri
Dan Voiculescu contraataca in razboiul cu Daniel Constantin: Acuzatiile ginerelui (Video)
Foto: RFI Romania

Disputa la distanta aparuta in primele zile ale anului intre Dan Voiculescu, aflat in inchisoare, si ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, are inca un protagonist.

Ginerele mogulului, Laurentiu Vasile, sotul Corinei Voiculescu, il acuza pe liderul conservatorilor ca a "mintit grav". Laurentiu Vasile face mai multe afirmatii dure intr-un material publicat de Realitatea.net.

"Ne cunoastem de aproape zece ani si am impartit de la patul de spital, halba de bere, bucuriile copiilor nostri, lacrimile sotiilor si pana la zeci de mii de euro in vacante", isi incepe Laurentiu Vasile scrisoarea catre ministrul Daniel Constantin.

Ginerele lui Voiculescu sustine ca, indiferent ce imagine prezinta liderul PC, nu se poate ascunde de cei care il stiu: "Lumii intregi poti sa spui ce vrei. Si poate tineretea si figura ta inofensiva te ajuta pe termen scurt sa pacalesti. Poate ca dl Ponta te mai crede, dar cand musti mana care te-a hranit, nici Dumnezeu, nici dl Ponta nu au cum sa uite. Acum sunteti prieteni. Ce vei face insa cand dl Ponta nu va mai fi prim ministru?".

Laurentiu Vasile continua aratandu-i lui Daniel Constantin unde crede ca a gresit. "Chiar daca dl Voiculescu ar fi fost un oarecare sau un dusman, tot nu aveai dreptul moral si legal sa ascunzi adevarul, doar de dragul functiei. Ai mintit grav! Ai spus in prezenta mai multor persoane faptul ca Ministerul Agriculturii nu are niciun prejudiciu, dar ca tu nu poti sa declari asta pentru ca iti strici imaginea".

Ginerele lui Voiculescu este de parere ca "adevarul va iesi oricum la suprafata, mai devreme sau mai tarziu! Sunt lucruri in viata pe care, odata pierdute, nu le mai poti recupera. Respectul este unul dintre ele. Esti un perdant!".

Voiculescu, amenintari din inchisoare

Constantin ii raspunde lui Voiculescu: Ca om, regret necazurile prin care trece (Video)

Replica lui Laurentiu Vasile vine in contextul in care Dan Voiculescu, care executa o pedeapsa de zece ani de inchisoare in dosarul privatizarii frauduloase a ICA, a sustinut ca "anul 2015 va fi anul in care Basescu, Udrea, Macovei, Emilian Eva, Camelia Bogdan, Daniel Constantin vor fi judecati de Dumnezeu, dar si de justitie. Acelasi lucru se va intampla si cu acolitii lor (Sorin Oancea, Mihai Craiu, Dan Andronic) ".

Voiculescu, amenintari din inchisoare pentru Daniel Constantin si judecatoarea care l-a condamnat

Daniel Constantin i-a raspuns lui Voiculescu ca regreta, ca om, necazurile prin care trece fondatorul PC, dar a sustinut ca nu se putea implica in niciun dosar din postura sa de ministru.

Amenintarile lui Voiculescu starnesc reactii dure: Un nemernic mitoman, ar trebui sa zaci in puscarie

In disputa s-a implicat si fostul director general al Intact, Mihai Craiu, care a precizat ca "o minciuna spusa de 100 de ori devine adevarul lui Voiculescu" si i-a transmis fondatorului Intact ca ar trebui sa "zaca in puscarie".

Acesta l-a numit pe Voiculescu "un nemernic mitoman, ticalos de profesie", spunand ca este "atat de lipsit de caracter incat iti sacrifici propriii copii si-ti ascunzi infractiunile in spatele lor".

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#ginere Voiculescu disputa Daniel Constantin, #ginere Voiculescu scrisoare Daniel Constantin , #inchisoare