Dan Voiculescu a fost dus sub paza la Spitalul Universitar, unde va fi operat

Vineri, 14 Iulie 2017, ora 20:43 5630 citiri
Foto: DanVoiculescu.ro

Fostul senator Dan Voiculescu, incarcerat la Penitenciarul Rahova, a fost transportat, vineri dupa-amiaza, la Spitalul Universitar de Urgenta din Capitala, el urmand sa fie supus unei interventii chirurgicale.

Surse medicale au mentionat ca Dan Voiculescu ar fi suferit o ocluzie intestinala.

Voiculescu a fost transferat de la Penitenciarul Rahova, acolo unde isi ispaseste pedeapsa de 10 de inchisoare, la Spitalul Univseritar din Bucuresti cu paza. El este in continuare escortat de oameni ai legii.

Va fi operat, cel mai probabil, sambata dimineata, echipa medicala urmand sa ia aceasta decizie in functie de evolutia bolii, au declarat surse din randul doctorilor.

Pe data de 18 iulie, Tribunalul Bucuresti ar urma sa se pronunte in cazul cerererii de liberare conditionata, formulata de fostul senator.

Pe 8 iunie, magistratii Judecatoriei Sectorului 5 au luat decizia de a admite cererea de eliberare formulata de Dan Voiculescu, condamnat in 2013 la 10 ani de inchisoare pentru spalare de bani. Decizia nu a fost definitiva si a fost contestata la Tribunalul Bucuresti. Daca aceasta instanta va decide ca Voiculescu poate fi eliberat conditionat, atunci el va putea parasi penitenciarul in care se afla incarcerat din 2013.

Dan Voiculescu a fost condamnat definitiv la 10 ani de inchisoare, in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare (ICA).

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News