Cristiana Anghel face protest pentru Antena3 si Voiculescu: Omul asta te cucereste!

Joi, 01 August 2013, ora 15:14
6542 citiri
Cristiana Anghel face protest pentru Antena3 si Voiculescu: Omul asta te cucereste!

Cristiana Anghel, senator PC, cunoscuta mai ales pentru perioada in care a facut greva foamei, a declarat ca va recurge la o forma de protest parlamentar, in sprijinul postului TV Antena 3 si al fondatorului sau, Dan Voiculescu, implicati intr-un dosar de santaj la adresa RDS-RCS.

"Cred ca nu numai eu, multi vor face lucrul acesta, pentru ca ceea ce se intampla este inadmisibil.

Voi face ce este legal si parlamentar - poti sa faci interpelare, poti sa vezi care e motivul, poti sa ceri sa se ia masuri. Asa ceva nu se poate!

Nu e vorba doar de Antena 3, desi trebuie sa recunosc ca eu ii iubesc pe oamenii de acolo. Despre mine au fost spuse verzi si uscate, dar n-am ajuns sa cer inchiderea vreunui post. Ziaristul trebuie sa aiba libertatea, nu sa spui 'hai sa-l terminam'", a declarat Anghel, pentru Ziare.com.

Intrebata daca nu exista, totusi, posibilitatea ca Voiculescu sa fie vinovat si sa fi coordonat santajul, asa cum se arata in urmarirea penala, fosta invatatoare a raspuns:

"Nu, niciodata nu mi-am pus problema, decat daca e aranjat pe fata. Nu stiu daca ati vorbit vreodata cu domnul Voiculescu. Daca faceti lucrul acesta o data si nu aveti ceva in gand, omul asta va cucereste, are o chestie!"

Anghel sustine ca i-ar parea rau ca Dan Voiculescu sa pateasca ceva, desi spune ca nu va recurge la protestul care a facut-o celebra, adica greva foamei.

"Mi-ar parea rau, enorm!(...) Cine-l cunoaste cu adevarat pe domnul Voiculescu nu poate sa-i doreasca raul.

(...) Nu voi face greva foamei sau chestiuni de genul acesta, desi uneori n-ar strica, sa atragi atentia", a mai comentat senatorul PC.

Voiculescu, urmarit penal

Dan Voiculescu a fost audiat luni de procurorii anticoruptie la sediul DNA in dosarul in care directorul general Antena Group, Sorin Alexandrescu, este cercetat pentru santaj. La finalul audierilor, Dan Voiculescu a iesit din sediul DNA cu calitatea de invinuit.

Dan Voiculescu, invinuit in dosarul Alexandrescu

"Mi s-a adus la cunostinta ca as fi complice. Eu nu am nicio treaba cu dosarul asta de niciun fel, ca atare lucrurile sunt putin complicate. Parerea mea e urmatoarea: e o incercare de intimidare a presei, o incercare care demult este dorita", a continuat Dan Voiculescu, negand ca ar fi vorba despre vreun santaj in acest caz.

"E un confict comercial intre Antena Group si RCS, care dureaza de 6 ani, care nu are nicio legatura cu penalul. E un conflict comercial, e adevarat ca pe multi bani", a mai declarat Voiculescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Cristiana Anghel protest Antena 3, #Cristiana Anghel Dan Voiculescu , #stiri Dan Voiculescu