Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Alegeri parlamentare partiale: Cine vrea sa ocupe locul lasat liber de Dan Voiculescu

Duminica, 23 Martie 2014, ora 19:30
3191 citiri
Alegeri parlamentare partiale: Cine vrea sa ocupe locul lasat liber de Dan Voiculescu
Foto: Reporter Virtual

PNTCD il va propune pe Iulian Craciun la alegerile partiale din 25 mai pentru colegiul senatorial din Sectorul 4 parasit de Dan Voiculescu, a anuntat, duminica, Vlad Moisescu, prim-vicepresedintele PNTCD.

"PNTCD se pregateste intens pentru alegerile din colegiile uninominale, iar o atentie deosebita o vom acorda colegiului senatorial parasit de domnul Dan Voiculescu, in Sectorul 4, unde vom nominaliza acelasi candidat care a candidat in 2012 impotriva lui Dan Voiculescu, domnul Iulian Craciun", a anuntat Vlad Moisescu, intr-o conferinta de presa.

"Pentru noi, Bucurestiul este o prioritate. Daca acum 20 de ani Capitala era un oras dominat de Conventia Democrata, de fapt de PNTCD, avem datoria sa recastigam aceasta capitala a Romaniei", a mai spus Moisescu.

Guvernul a publicat, vineri, in Monitorul Oficial actul normativ prin care sunt convocate alegeri partiale in sase colegii uninominale, pentru o parte din mandatele vacante, in Galati, Hunedoara, Ilfov, Satu Mate, Gorj si Bucuresti, termenul limita pentru depunerea candidaturilor fiind 5 mai.

Conform actului normativ, vor fi organizate alegeri in colegiile pentru Camera Deputatilor din Galati (colegiul 9), Hunedoara (colegiul 3), Ilfov (colegiul 4) si Satu Mare (colegiul 2) si in colegiile pentru Senat din Gorj (colegiul 2) si Bucuresti (colegiul 8).

In 2012, Iulian Craciun a candidat pe listele ARD, din partea FC, la Senat in colegiul din Sectorul 4 care a fost castigat de catre presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu. Iulian Craciun, in varsta de 35 de ani, sufera de atrofie spinala musculara tip 3. El a absolvit Facultatea de Electronica a Universitatii Politehnice Bucuresti si a pus bazele unei firme in IT, este casatorit si are un copil.

Iulian Craciun, care se deplaseaza intr-un scaun cu rotile, a fost lovit, in 2011, pe trecerea de pietoni, in timp ce traversa pe culoarea verde a semaforului, de catre un Porsche Cayenne condus de Genica Boerica.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Dan Voiculescu senat demisie justitie, #alegeri parlamentare partiale mai , #senator