Dan Vîlceanu: "Dacă în urma discuţiilor, Florin Cîţu consideră că trebuie să îşi dea demisia, o va face”

Vineri, 01 Aprilie 2022, ora 10:47 1698 citiri
Ministrul Dan Vîlceanu FOTO Guvernul României

Secretarul general al PNL, Dan Vîlceanu a declarat, vineri, 1 aprilie, că dacă în urma discuţiilor din partid privind convocarea unui congres, Florin Cîţu consideră că trebuie să îşi dea demisia, şi-o va da.

”Nu am primit nicio solicitare de convocare a unui Birou Executiv, astăzi, eu am văzut numai ştiri pe surse, nu am văzut nicio declaraţie oficială”, a spus el.

”Dacă în urma discuţiilor, Florin Cîţu consideră că trebuie să îşi dea demisia, o va face”, a spus Dan Vîlceanu, la sediul PNL, precizând că în calitate de secretar general al PNL va pune în aplicare toate solicitările statutare.

”Şi eu pot să cer demiterea publică a oricărui alt coleg, asta nu înseamnă că acel coleg trebuie să îşi dea demisia”, a afirmat Vîlceanu, despre anunţul făcut de unele filiale privind un Congres pentru schimbarea actualului preşedinte.

”Eu am văzut numai ştiri pe surse, nu am văzut nicio declaraţie oficială. (..) Eu sunt secretar general al PNL, nu discut pe comunicate de presă, pe ştiri pe surse, eu discut pe documente oficiale”, a arătat Vâlceanu.

Dan Vîlceanu a spus că în momentul în care va primi ceva oficial, va spune. ”Este o situaţie specială”, a mai arătat el. ”Anul trecut noi am avut o procedură statutară, am avut un Congres, cu 5.000 de membri, alegeri în filiale Acum e o situaţie specială (..) Nu am primit nicio solicitare de convocare a unui Birou Executiv, astăzi”, a mai afirmat el el.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News